Cliffhanger

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie der ender, som i de berømte gamle dage, med at hovedpersonen bliver sat i en ualmindelig knibe ved historiens afslutning. "Cliffhanger" er en betegnelse der bruges når en afslutning i fx et afsnit i en TV-serie eller en bog er åben og intens, og efterlader seeren/læseren med ønske om at læse fortsættelsen hurtigst muligt.

Kære Mille

Hvis du læser det her skal du vide at jeg elsker dig. Hvis du læser det her ser du mig ikke igen.

Jeg har lige fået at vide af 2. piloten at vores motor under venstre vinge er gået ud. Og at flyets elektronik er ikke eksisterende. Jeg tror vi flyver i blinde. Vi er i øjeblikket over vand, og jeg kan ikke se land til nogen sider. Alt er sort. Det er omkring en time siden vi fløj fra London.
Fuck hvor jeg hader vand!
Nu har du omsider fået ret i at det ikke kan betale sig at flyve med privatfly.
Jeg har ikke mærket noget turbulens eller noget endnu, men jeg kan høre piloternes desperate kamp for at komme i kontakt med et kontroltårn. Det nærmeste går jeg ud fra.
Jeg er ikke vant til at skrive i hånden, men min computer er for første gang nogensinde, blevet placeret i lastrummet. Det eneste jeg har, er min sorte notesblok og den fyldepen du gav mig i bryllupsgave forrige år. Det ville nok også være meningsløst at skrive dette på computer hvis vi styrter i vandet.
Sig til Lucas at jeg elsker ham og at han skal følge sine drømme. Det samme gælder selvfølgelig for dig. Jeg er ked af at skulle forlade dig på denne måde, men du er stærk. Stærkere end jeg nogen sinde har været.
Mine ører føles som om de er ved at implodere. Vi må være på vej ned. Hurtigt.

2. piloten har lige været ude og give mig en iltmaske og bedt mig indtage sikkerhedspositionen. Jeg håber jeg bliver høj af ilten, så jeg ikke skal se frygten i øjnene når vi rammer vandet. Jeg håber vi ikke rammer vandet.
Det er svært at skrive med hoved mellem benene, men det giver mig noget at tænke på.

Lyset er lige kommet tilbage i kabinen. Jeg ved ikke hvad der sker nu.

Jeg elsker dig.

Skriv kommentar

Besvarelsen Fly 32371, London - Kastrup er publiceret 29/06-2009 21:47 af PhineasPoe under skriveøvelsen Cliffhanger.
Version 1 - 29/06-2009 21:47
Besvarelsen er på 324 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Mikala Rosenkilde (Mikala)
Smart måde at løse skriveøvelsen på - med et brev. Jeg er til gengæld ikke sikker på at der er en egentlig cliffhanger, da brevet jo er afsluttet og siden vi nu kan læse det, må manden jo være død- dvs sagen afsluttet.

Brevet er til gengæld velformuleret, om end det ikke virker som om det er skrevet i panik, men mere konstaterende og meget velovervejet. - Mon man reagerer sådan. Burde han ikke lede efter en faldskærm?

Sjov måde at løse opgaven på.
11 år siden