Fly 32371, London - Kastrup (fortsat Cliffhanger)

Før springet

Opgavebeskrivelse

Fortæl om situationen i flyveren, inden tre faldskærmsudspringere hopper ud gennem den åbne sidedør. Hvorfor er de i flyet? Hvordan er deres indbyrdes relationer? Det er helt op til dig selv om du vil gøre teksten humoristisk, spændende, dialogpræget og så videre.

Kære Mille

Jeg tror vi klarer den. Strømmen er kommet tilbage til flyet og piloten har fået kontakt til et kontroltårn i Holland. Mere har jeg ikke fået at vide. Vi er stadig over vand.

2. piloten har fisket nogle faldskærme ud fra et skab bagerst i flyet. Jeg tror vi skal hoppe.

Vi skal sgu hoppe. Jeg er ikke vild med ideen, men det lader til at piloterne har en plan. Kontroltårnet i Holland har kontaktet et skib der er i nærheden er vores position. Når vi er hoppet skal vi samles op af skibet. I mine ører lyder som en helvedes ringe plan, men bedre end at være inde i flyet når det rammer vandet. Tror jeg.
Kan du huske da vi sprang tandemspring på vores ferie i Argentina? Hvor bange du var? Nu ved jeg hvordan du havde det…

Teknisk set styrer vi stadig, men piloten har fået stabiliseret flyet. Vi kan holde os svævende med én motor længe nok til at forberede udspringet. Vores redningsveste er udstyret med en lille rød lampe. Jeg håber skibet kan finde os. Det er en meget lille lampe! Du ved jeg hader at bade, hvor jeg ikke kan se bunden.

Piloterne står begge ude i kabinen nu, for at tjekke faldskærmene. Mine ører gør stadig ondt. Jeg kan næsten ingenting høre. Piloterne står fem meter fra mig og snakker. Det lyder som om de står bag en glasvæg. Jeg tror den ene gør tegn til mig. Jeg kan ikke lide udtrykket på deres ansigter.

Så er det nu skat. Jeg skal hoppe som nummer to, efter 2. piloten. Han er ved at åbne døren. Jeg kan ingenting se. Larmen er ekstrem. Luften bider i min hud. Så er det nu skat.

Jeg skal nok klare den.

Bed til at skibet finder os.

Skriv kommentar

Besvarelsen Fly 32371, London - Kastrup (fortsat Cliffhanger) er publiceret 29/06-2009 22:00 af PhineasPoe under skriveøvelsen Før springet.
Version 1 - 29/06-2009 22:00
Besvarelsen er på 303 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

15 år siden
#1 Gitte Morsund
Ingen tvivl - du løser opgaven. Beskriver hvorfor 3 personer skal springe ud i faldskærm og får deres indbyrdes relationer på plads.

Min tvivl om, hvorvidt man reelt ville kunne skrive et brev i dén situation skal ikke komme dig til skade.

En mulig slåfejl, eller også misforstår jeg bare teksten: Teknisk set styrTer vi stadig (mangler her ikke et t?)

Og faktisk så mener jeg også, at denne tekst er en bedre cliffhanger end dens forgænger. Her er der nemlig reel tvivl om udfaldet / slutningen er mere åben.

/Gitte
15 år siden
15 år siden
#2 PhineasPoe
Hej Gitte

Mange tak for din kommentar.. Du har helt ret, det er er en slåfejl. der skal selvfølgelig stå STYRTER:)
15 år siden
15 år siden
#3 Ayoe Prehn (mUsIkToSsE)
Både denne tekst og forgængeren er godt skrevet. Rigtig kreativ måde at løse opgaven på! Godt tænkt ;)

Jeg er enig med Gitte i at denne tekst er lidt mere Cliffhanger end den forrige, men det er jo ret umuligt at bytte om på dem og begge tekster er gode alligevel!


Ayoe
15 år siden