Drømme

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie hvor hovedpersonen har svært ved at skelne mellem drøm og virkelighed. Lad det være op til læseren at finde ud af hvornår de to forskellige bevidsthedsniveauer optræder. Medtag gerne flere personer i historien.

Men indimellem kom han nu alligevel til at tænke på, hvordan hun var kommet hen til ham dengang, hvor de havde været til koncert med DAD. Han havde set hende fra lang afstand, men hun havde vist ikke set ham. Og så havde han set hende senere, da hun sad i mudderet under bøgetræet, lænet op ad stammen med tårerne strømmende ned ad kinderne. Og han var gået hen til hende og havde lagt armene om hende, og alt havde været perfekt; hun havde lænet sit hoved ind mod hans skulder, og efter at han havde elsket hende nogen tid, gik de hen til pølseboden og spiste en hotdog og talte hele natten.

En myg irriterede ham med sin instisterende summen. Han vendte med besvær tilbage til erindringen.

Om morgenen var hun helt og aldeles faldet for ham. Hun kærtegnede hans ansigt, og han rørte forundret ved hendes hår. Hun duftede af sommer, af kvinde, af liv. Han elskede hende. Han havde samlet hende op fra mudderhullet og vist hende et bedre liv, og hun elskede ham.

Myggen vendte tilbage og summede lige ind i hans øre. Han drejede rundt og slog frustreret ud efter den. Han var tilbage i den tomme lejlighed. Han ville ønske, at han en dag fik modet til at tale til de kvinder, han så under koncerterne.

Skriv kommentar

Besvarelsen Bøgetræernes poesi er publiceret 17/07-2009 18:48 af Tenna Lyng Svensson under skriveøvelsen Drømme.
Version 1 - 17/07-2009 18:48
Besvarelsen er på 222 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

14 år siden
#1 Lise Jensen
Rigtig flot skregvet. I starten tror jeg han har styr på det med kvinder. Men det viser du i sidste linie han ikke har. I srten tror jeg også han har kæreste. Ja, bare han fik modet.
14 år siden
14 år siden
#2 Sarahbanadarra
Lyder som noget man har hørt før.
14 år siden
14 år siden
#3 Marie W
Fint sprog og på trods af tekstens korte omfang formår du alligevel at fortælle mere end blot en kvinde og et mudderhul.
14 år siden
14 år siden
#4 Tenna Lyng Svensson
Sarahbanadarra: Hvor har man hørt det før? Mener du stilmæssigt, eller tror du jeg har sakset det fra noget? Det har jeg nemlig ikke :-)
14 år siden
14 år siden
#5 Lambert
Historien lyder måske som noget, man har hørt før, da den virker så virkelighedstro. Beskrivelsen af den mismodige mand/drengs romantiske dagdrømme er vældig troværdig. Ja, jeg mindes nogle tilsvarende drømme, jeg havde som teenager (for længe siden). De ville sikkert kunne forveksles med drømmene, som hovedpersonen i din historie har.
14 år siden