Science fiction

Opgavebeskrivelse

Året er 2059. En helt almindelig dag. I en helt almindelig persons liv. Fortæl om en begivenhed, kedelig eller spændende, på netop denne dag. Afslør ikke for meget omkring tid og sted, lad det være op til læseren at gætte med.

Baren jeg står ved danner en cirkel i midten af det mørke lokale. Den er gennemsigtig. Oplyst af røde halogenlamper under bordpladen. Overalt omkring mig er der mennesker der danser i en trancelignende tilstand til musikken fra højtalerne. Jeg kan ikke se deres ansigter. Kun deres kroppe. De har alle det samme tøj på. Stort set. UV-lyset i gulvet får deres hvide tøj til at skære igennem mørket. Gennem røgen. Jeg kender musikken der buldrer ud af højtalerne. Det er denne sommers store club hit. Sytten minutters elektronisk, disharmonisk støjrock. Komponeret af en person med en computer i en kælder hvor som helst.
Ni år efter musik med rigtige instrumenter officielt blev erklæret dødt, ville mine forældre vende sig i deres grav, hvis de vidste hvad min generation hørte af umenneskeligt musik.
Jeg vender mig om og tager en tår af min øl.

En pige er på vej over mod mig. Jeg har svært ved at se hende klart. Stroboskoplyset i loftet over mig gør det næsten umuligt at holde fokus. Hendes slanke krop kommer nærmere. Hun har langt mørkt hår, sat op i nakken. Sorte stilethæle. Mørke jeans der klistrer sig til hendes lange tynde ben. En sort top der hænger løst ned af hendes markerede kraveben, bølgende hen over hendes spidse bryster. Hun er bleg, ranglet. Hun er ikke som de andre. Hun er anderledes. Som en falden engel bevæger hun sig gennem den hvide skare af intetanende mennesker.
Hun kommer helt op til mig. Hendes øjne fikseret i mine. Hun stikker to fingre ned i sin lille pung og hvisker ind i mit øre at jeg skal lukke øjnene. Hun lægger et lille stykke papir, på størrelse med et frimærke, på sin tunge. Som mine forældre fortalte man fik den sidste nadver i kirken.
Jeg lukker mine øjne og ved præcis hvad der skal til at ske.
Jeg læner mig langsomt frem imod hende. I det vores tunger mødes løber der en brændende strøm gennem mine blodårer. Vores læber er låst og mens musikken pumper i det fjerne hengiver vi os til den sidste virkelige oplevelse i denne verden. Det uvirkelige.

Skriv kommentar

Besvarelsen Det Uvirkelige er publiceret 25/07-2009 22:13 af PhineasPoe under skriveøvelsen Science fiction.
Version 1 - 25/07-2009 22:13
Besvarelsen er på 354 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

14 år siden
#1 Pheme2
Jeg gad godt vide hvad det papir var for noget ? Eller havde det ikke nogen betydning?
Men godt skrevet, og det passer jo fint ind i temaet.. :)
14 år siden
14 år siden
#2 CESkovgaard
Godt skrevet
Mon ikke papiret er ganske almindelig extacy?
14 år siden
14 år siden
#3 Mikala Rosenkilde (Mikala)
Ja, det er virkelig velskrevet - men intet indikerer at de er i fremtiden. Mon ikke det lille frimærke er plastret til med LSD?
Du kan ikke få 5 stjerner, når øvelsen forlanger Sci-fi. Ellers var den i skabet.
14 år siden