Cliffhanger

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie der ender, som i de berømte gamle dage, med at hovedpersonen bliver sat i en ualmindelig knibe ved historiens afslutning. "Cliffhanger" er en betegnelse der bruges når en afslutning i fx et afsnit i en TV-serie eller en bog er åben og intens, og efterlader seeren/læseren med ønske om at læse fortsættelsen hurtigst muligt.

"Av for den mit hoved værker" var min første tanke, som jeg nu endelig var kommet til køkkenet, sveden begyndte langsomt at vise sine tegn som tydligt afspejlede min nervøsitet. Køkkenartiklerne stod stadig uklart for mine øjne mens jeg forsøgte at tælle dem. ...3 knive af mærket SR, 5 Kitchen viskestykker, og 1 dunk borup sprit, jeg vidste ikke om mærkerne længere interesserede mig eller om jeg bare gentog dem som en tryg remse, men en ting var jeg ikke i tvivl om når jeg gjorde det, dette var ikke et mareridt det føltes blot sådan...

"Host" "host" mine lunger udtrykkede deres tudelig ubehag, jeg var vist ikke helt mig selv idag, eller osse havde den ene side ihvertfald bedre fat end den anden, men jeg var stoppet med at skelne mellem dem, nu var det osse snart slut. Snart ville jeg ikke længere behøve at fortsætte og kunne lægge mig til ro for en tid. Mine øjne fangede et skin af sol udenfor og jeg overvejede hvordan det var blevet sådan her, hvordan man går fra et almindeligt hverdags liv og til at satse alt på et bræt, en del i mig mente at det måtte jeg jo vide alt om, samtidig med at jeg sad med en følelse af absolut uvidenhed om hvordan det egentlig kom så langt.

Solen kærtegnede den store grå brunlige sten midt i haven og mindede mig mest af alt om min fars skaldede isse. Tanken om ham gav mig gåsehud, og jeg skyndte mig at ryste den af mig. "Rolig han er her ikke" sagde jeg til mig selv og måtte bare gentage det for at føle mig helt sikker...

Men nu var der heller ikke mere tid til overvejelse, hvis jeg skulle nå at "hjælpe" fru Hansen, jeg rakte ud efter den mest nyslebne af knivene og begyndte med sagte skridt at bevæge mig langsomt over til trappen. Skridt for skridt mere bevidst om hva jeg egentlig var i færd med, men jeg er for langt til at stoppe nu tænkte jeg, bare op af trappen og hen til sengen, jeg begyndte langsomt at smøge mig op af trappen mens den sagte knirkede..

Endelig oppe, under larmen fra trappen havde det virket som tog det flere minutter. Tog de sidste 15 skridt og lænte mig henover hendes gamle indgroede krop, trak kniven langsomt op.... og hørte pludselig lyden af fodtrin bag mig.

Skriv kommentar

Besvarelsen Den psykotiske er publiceret 26/07-2009 20:10 af Peter Petski (Petzki) under skriveøvelsen Cliffhanger.
Version 1 - 26/07-2009 20:10
Besvarelsen er på 400 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.