Før springet

Opgavebeskrivelse

Fortæl om situationen i flyveren, inden tre faldskærmsudspringere hopper ud gennem den åbne sidedør. Hvorfor er de i flyet? Hvordan er deres indbyrdes relationer? Det er helt op til dig selv om du vil gøre teksten humoristisk, spændende, dialogpræget og så videre.

Luften var ligeså indelukket som at køre i tank. En tank flere 100 meter over jorden. Overlæben løftede sig ved billedet af en pansret kampvogn flyve gennem luften. Han mærkede et hårdt dask på skulderen fra Matt.
"HER!" Matt råbte for at lyden for at overdøve motoren. Han stak en fed Camel cigar i hånden på Phil. "DET BLIVER SKU RART AT FÅ LIDT LUGT UNDER VINDERNE IGEN..." han sak sin i munden og tændte den besværligt med en lighter. "HVAD HÆNGER DU SÅDAN MED NÆBET OVER??"
Conan lever ret godt op til navnet. Tydelige muskler, ubarberet, beskidt og armyfrisure.
"Jeg tænker bare..."
"HVAD?"
"JEG TÆNKTE BARE!"
Conan rettede blikket mod Lie, med sarkastisk løftede øjenbryn og rakte ham hans cigar. Lie var japser eller ihvert fald ikke vokset i Europa. Det eneste han kunne sige på flydende engelsk var "shit", "fuck" og "duck" som i duk dig for de fandens kugler. Han forstod nu ellers sproget meget godt.
Lie to stak cigaren i flab med et alt for stort overbid. Conan tændte den. De tog begge et ordentligt sug, Lie kiggede med søvnige øjne på Conan og gav sig at give ham den lange forklaring på kinesisk om hvor god en ven han endelig var... Skøre tosse.
En skratten lød over radioen. Lie tog den.
"HAI"
Japisk for ja tror jeg nok. Han nikkede flere gange og lage så på. Han holdt intenst en hånd frem med spredte finger mod Conan og mig.
"'IVE M'UTTEN"
Vi spændte os alle fast.
"HUSK" råbte jeg højt "DET ER HURTIGT IND OG UD!"
Conan og Lie nikkede
"SOM OM VI FOR TID TIL DET" svarede Conan og grinede.
Lie gav sig til at åbne døren lansomt. Så er det nu det sker, om ca. 30 minutter vil vi alle være rige luftpirater.
Han satte smilende brillerne på ved tanken og stak så cigaren i munden. Han prikkede til Conan der hurtigt tændte den. De stillede sig parat ved døren
"ER I KLAR"
Lyden fra flymotoren overdøvede alt nu.
"AFSTED. GO, GO, GO"

Skriv kommentar

Besvarelsen Luftpirater er publiceret 30/07-2009 01:35 af Martin Straarup (straarup) under skriveøvelsen Før springet.
Version 1 - 30/07-2009 01:35
Besvarelsen er på 341 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.