Inspirationsøvelse #1

Opgavebeskrivelse

Digt en lille historie ved hjælp af 3 foruddefinerede navneord. Du vælger selv et tilfældigt sæt af 3 ud af i alt 25 navneord, og det er dernæst din opgave at skrive en lille historie som bygger på disse ord. Ordene må gerne ændres i forhold til bøjningsform. Alle ord skal benyttes i historien, og de gemmes og vises efterfølgende sammen med din besvarelse for den videre bedømmelse. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje. Opdatering: antal ord er ændret fra 5 til 3 i forhold til udsendte nyhedsbrev.

Sommeren var på sit højeste og hedebølgen var på sit højeste med under 25 garder om natten, men på tros af det gik han og frøs for har var alene på stranden den nat, forladt .. Kun bølgerne rullede stille op på land ..

For den aften var hun gådet fra ham, i vrede og galdskab, over ham.
"Jeg er træt af dig" havde hun råbt efter ham, "Og det er ikke første gang jeg siger det du er et rovehovede med vores forhold "
Det var fordi at han havde glemt at ringe og sige at han skulle arbejde over, netto den dag hvor de skulle havde været til hendes forælders bryllupsdag.
Hun havde skældt ud i over en time, kaldt ham, en doven lars, jaloux narehat, og sagt at hun ikke var andet en forsøgskanin for ham
Han havde ellers prøvet at kommet til order men det lykkes ikke mange gange, dog fik han sagt at hun kan råbe og skælde ud sin mor .. der var de da ens

Han gik havde lidt tåre i øjene for han elskede jo denne pige, for hun havde jo været meget tro overfor ham og han kunne jo også havde været meget mere for hende, så han tænket på hvad han kunne gøre for at få hende igen og sige undskyld skulle han havde sendt blomster engang i mellem eller måske skulle han ikke havde lade noget arbejde ligge så de kunne være mere sammen, måske skulle de havde rejst mere sammen

Pludselig mendens han gik det så ringede hans mobil, det var hende
" Hej min ven, Undskyld jeg råbte af dig her til aften, jeg er ked af hver ord jeg sagde, kommer du ikke hjem igen skat ? ? " sagde hun sødt
Han tænkte lidt inden har varede " Jo min ven. det gør jeg vi ses "
Tilfældige ord: bølge, rodehoved, forsøgskanin

Skriv kommentar

Besvarelsen Kom hjem igen skat er publiceret 03/11-2009 21:23 af Flemming Trier (Tagmusen) under skriveøvelsen Inspirationsøvelse #1.
Version 1 - 03/11-2009 21:23
Besvarelsen er på 304 ord og lix-tallet er 36.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

14 år siden
#1 Lambert
Du giver en rigtig god fremstilling af et skænderi med mængder af følelser og forhastede udtalelser. Alle stavefejlene og den manglende kommatering gør det desværre lidt svært at engagere sig i historien.
14 år siden
14 år siden
#2 Astrid Harboe (bette o)
Da jeg læste overskriften havde jeg helt ærligt bare lyst til at gå videre til næste tekst - den fanger bare ikke rigtig? Der var rigtig mange stavefelj og forvirrede meget så jeg ikke rigtig kun koncentrere mig om selve historien.
- Men deres følelser er gengivet godt, men teksten skulle nok bare lige have været læst igennem.
14 år siden
14 år siden
#3 Lise Andreasen (anemone42)
Interessant miljø. Kunne godt have brugt, at hans spekulationer munder ud i noget "større" end at han bare siger "jo min ven" i telefonen. Måske en beslutning om, at han eller hun skal gøre noget anderledes fremover?

Gentagelse af ordet "højeste" i første sætning, den ville jeg have formuleret anderledes.

"netto den dag", det udtryk kender jeg ikke? Vent, mener du "netop den dag"?

Små stavefejl, bl.a.: tros/trods, galdskab/galskab, rovehoved/rodehoved.
14 år siden
14 år siden
#4 Tina Svenningsen (bamse)
hejsa ven
god historie du har lavet der.
Knus en kær veninde
14 år siden