Fan fiction

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie som tager udgangspunkt i begrebet fan fiction (fanfiction, fantic, fic, FF). Det er meningen at du skal skrive en fiktiv historie inspireret af dit yndlingsunivers, fx Harry Potter, Ringenes Herre, X-Files, Twilight, Avatar, Superman m.m. - du bestemmer helt selv hvilket univers du ønsker at genskabe.

Zoeys ansigt lyste op da jeg kom frem fra mørket. Tidligere på dagen, eller rettere sagt aftenen, havde vi aftalt at mødes her ved østmuren klokken 03:00. Det var lige inden daggry og dermed var de fleste på skolen ved at gå i seng. Jeg havde været her på The House of Night i ca. en måned og allerede havde jeg fået de bedste venner i hele verden. Zoey, Damien, tvillingerne Shaunee og Erin, Jack Damiens kæreste og Erik Zoeys kæreste. Jeg boede på værelse med Zoeys som ellers havde boet alene siden hendes gamle værelseskammerat Stevie Rae døde.

”Megan, hører du hvad jeg siger?” Zoey kiggede undersøgende på mig og jeg indså at jeg, endnu engang, havde ladet mig selv forsvinde i min egen hjernes vrøvlerier. Jeg smilede undskyldende til hende og nikkede mens jeg nervøst rettede på min lange sorte kjole som hun havde givet mig. Det var tradition på skolen at lederen af skolens mest populære elevforening, de mørke døtre, skulle give alle nye medlemmer en ritualkjole. Dette fuldmåneritual ville blive mit første.
”De andre venter på os ved Nyx’ tempel.” Zoey smilede og kiggede op i himlen som om hun takkede vores gud, Nyx. Hun havde virkelig også noget at takke for. Zoey var blevet givet utrolige evner, hun havde forbindelse med alle de fem elementer luft, jord, ild, vand og sjælen. Dette var aldrig sket før og hendes mærke var også helt unikt. Allerede inden for den første måned var det udfyldt og efter endnu en måned fik hun allerede tatoveringer selvom det kun var voksne vampyrer som gjorde det. Ikke ansøgere. Nu gik de ned over hele hendes ryg hvilket også var unikt.
”Så lad os komme af sted” jeg forsøgte at lyde glad og entusiastisk men da det ikke lykkedes tilføjede jeg: ”jeg er ret nervøs, Z!” Hun smilede til mig igen og sagde:
”Jeg kender følelsen Meg, da jeg skulle til mit første ritual havde jeg mest af alt lyst til at løbe skrigende bort. Men dengang var det også anderledes. Nu er det mig, din værelseskammerat og bedste veninde, som er ritual leder. Stol på mig!” Jeg nikkede igen og følte mig utrolig beæret ved at have en ven som hende. Hun var helt fantastisk, og så endda højeste præstinde i træning.

Da vi kom til indgangen stod de andre der allerede. Vi hilste på hinanden og delte kram ud inden de andre gik ind. Jeg tøvede lidt og kiggede på den store statue til ære for Nyx og hviskede:
”Åh Nyx, giv mig styrke til at gennemføre dette!” inden jeg med langsomme skridt gik ind til mit første fuldmåneritual.

Skriv kommentar

Besvarelsen Første ritual er publiceret 09/01-2010 18:39 af Cecilie Knudsen (Culle) under skriveøvelsen Fan fiction.
Version 1 - 09/01-2010 18:39
Besvarelsen er på 440 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

10 år siden
#1 Asathys
Du skaber et meget godt billede når du skriver at alle på skolen er gået i seng, lige inden daggry. Så aner jeg at der er tale om nattens væsner.

Jeg har ikke selv læst bøgerne, som jeg går ud fra er "House of Night", men jeg får da lyst til det nu, hvor du beskriver Zoey, med hendes tatoveringer, mærket og hendes evner. Er faktisk ret nysgerrig nu, så det har du gjort godt. :)
10 år siden
10 år siden
#2 Cecilie Knudsen (Culle)
Tak for rosen :) du har ganske ret i at det er House of Night jeg skriver. Det er en fantastisk serie som desværre ikke er udkommet på dansk endnu så jeg har haft lidt problemer med oversættelsen af de forskellige ting. Zoey er en fantastisk karakter ligeså er de allesammen faktisk.
10 år siden
10 år siden
#3 Rosalind
Jeg syntes virkelig den er interessant, læser selv The House of Night Novels på engelsk, mangler kun at læse Tempted.

Det er god fortolkning af hvordan det kunne have set ud hvis Stevie Rea nu var helt død.
10 år siden
10 år siden
#4 Lise Andreasen (anemone42)
Historien foregår i et univers jeg ikke kender, så den del af det kan jeg ikke vurdere.

Historien virker overlæsset med oplysninger, jeg ikke har brug for. Kernen er jo, at Megan skal til sit første ritual, og så vil jeg hellere vide, hvordan hun har det med det, end at Zoey har utrolige evner, eller hvem hendes venner er.

"og allerede havde jeg fået": jeg ville bytte lidt rundt på det: "og jeg havde allerede fået". Ellers ikke noget sprogligt, der springer i øjnene.

3 stjerner.
10 år siden
10 år siden
#5 Thomas Tavs Hansen (SHinky)
Jeg kender ikke rigtig serien men jeg vil nu lige komme med en kommentar.

Jeg er enig med Asathys, men jeg kendte slet ikke til serien. Historien giver mig lyst til at læse House of night.


Mange tak
10 år siden
10 år siden
#6 Thomas Tavs Hansen (SHinky)
hej Yourdesire

nu skal jeg i gang med at læse House of night :D

SHinky
aka Thomas
10 år siden
10 år siden
#7 Cecilie Knudsen (Culle)
Det kan jeg godt forstå!! :D
10 år siden