Fan fiction

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie som tager udgangspunkt i begrebet fan fiction (fanfiction, fantic, fic, FF). Det er meningen at du skal skrive en fiktiv historie inspireret af dit yndlingsunivers, fx Harry Potter, Ringenes Herre, X-Files, Twilight, Avatar, Superman m.m. - du bestemmer helt selv hvilket univers du ønsker at genskabe.

Solens stråler skinnede skarpt, fra en skyfri himmel, lige ind på hogwartsekspressen.
Vognene rullede forbi de grønne marker i hastfart. Albus Severus’ øjne fulgte dem nøje, som de fløj forbi.
Han sad sammen med tre andre drenge, som efter deres udseende at dømme, også var førsteårselever. Stemningen i kupéen var akavet, og der var ingen af dem, der turde tale.

Den pinlige tavshed, blev brudt af lyden ad en klokke og en gammel dames stemme, som råbte: ”Nogen der skal have noget sødt fra vognen?” Og hun gentog sig selv adskillige gange, selvom der ikke rigtig var nogen der reagerede på hendes råben. Midt i et råb, standsede hun ude foran deres kupé, og tav så. Hun kiggede ind af det lille ovale vindue i skydedøren, og nikkede ned mod vognen. Albus rystede på hovedet, som et tegn til, at han ikke skulle have noget. De andre tre fór op, for at købe alt hvad øjet kunne spise. Det var det Albus’ far havde advaret ham imod. Han havde sagt at det var spild af penge, for spiste man alt det man kunne i toget, var der ikke plads til den overdådige middag de skulle have når de nåede frem til slottet.

Han kunne ikke vente med at se det hele. Han havde hørt så meget om det, både fra hans forældre, og fra James. Albus fortsatte med at stirre ud ad vinduet, imens de andre tog for sig, af alt slikket. ”Hvorfor skulle du ikke have noget?” Lød en meget lys og pivset stemme. Albus blev forbavset, og vendte sig om, mod en lav lille dreng, hvis ansigt mindede åh så meget om en mus. ”Min far siger, at det er spild af penge, pga. alt det mad vi skal have når vi kommer frem.” Svarede han trist. Drengen nikkede forstående, og rakte hånden frem. ”Mit navn er Marvin Cocks.” Albus gjorde ligeså, og stak sin hånd frem. ”Jeg hedder Albus, Albus Potter.” Marvin måbede. ”Så det vil sige at…” Han tav og kiggede på Albus med et tilbedende blik. ”Så det vil sige at du er i familien med Harry Potter?!” Albus nikkede. ”Han er min far.” Lige pludselig havde alle drengene i kupéen spidset øre, og stod med store øjne.
Marvin satte sig ned med et bump, og kunne stadig ikke få øjnene fra Albus. ”Så må han jo have fortalt dig alle spændende historier, om hans skoletid! Passer de virkelig at han døde?” Albus var meget forbavset. Tænk at de var interesseret i hans familie. Hans lille familie, som jo bare var familien Potter. Han nikkede langsomt og så spørgende på Marvin. Han udbrød: ”Hørte i det? Harry Potter har rent faktisk været død!”

Skriv kommentar

Besvarelsen Pottermania er publiceret 10/01-2010 22:01 af Pernille Wilhjelm under skriveøvelsen Fan fiction.
Version 1 - 10/01-2010 22:01
Besvarelsen er på 451 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

10 år siden
#1 Lise Andreasen (anemone42)
Historien passer godt ind i Potter-universet, opgaven løst.

Jeg synes det er synd, der går så lang tid, før vi kommer ind på Albus' hoved, og finder ud af hvad han tænker og føler. For mig er det her historien for alvor starter.

Desværre lidt sproglige småting hist og her.

3 stjerner bliver det til.
10 år siden
10 år siden
#2 Pernille Wilhjelm
ja, desværre måtte jeg ikke skrive mere end 450 ord jo ): Har en masse mere på min egen computer (: overvejer at sætte den hele ind på min forfatterprofil.

tak for kommentaren :-)
10 år siden
10 år siden
#3 Brøin Menads (vilværeforfatter)
wow hvor er det godt skrevet! Jeg elsker Harry Potter, og ville elske en fortsættelse på historien.. og her er den så :D
Super !
10 år siden
10 år siden
#4 Jin Oh
4/5 fra mig.

Det der trækker ned er lidt sproglige ting, ellers så passer den fint med universet! (:
10 år siden