Fan fiction

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie som tager udgangspunkt i begrebet fan fiction (fanfiction, fantic, fic, FF). Det er meningen at du skal skrive en fiktiv historie inspireret af dit yndlingsunivers, fx Harry Potter, Ringenes Herre, X-Files, Twilight, Avatar, Superman m.m. - du bestemmer helt selv hvilket univers du ønsker at genskabe.

Jeg lå med åbne øjne, jeg kunne mærke hvordan kulden stak i mine lår, der ikke var dækket af det tynde tæppe. Jeg kiggede ud af det åbne vindue og kunne se hvordan den sortblå vinterhimmel glimtede. Jeg kravlede ind til Edward, men rørte ham kun flygtigt. Jeg følte at jeg svigtede ham, når jeg havde de tanker.
Jeg vendte hovedet og kiggede på ham, jeg kunne se på hans smukke blege ansigt, hvordan pulsen bankede stille og roligt i hans tindinger. Hvordan kunne jeg svigte ham, han har givet mig sit liv. I takt med at jeg rykkede tættere på ham, kunne man se hvordan hans sanser skærpedes og hans smalle næsebor vibrerede let.
Hvor var han smuk, når han lå der helt salig og fredfyldt - langt væk i tankerne, i fantasien.
I det jeg satte mig op i sengen, lød det hæst:
”Hvad er der galt elskede?”, jeg kunne høre hvordan han stadig var en smule fjern,
”Jeg har bare brug for noget at drikke!” svarede jeg, jeg kunne mærke hvordan min stemme bævrede svagt, men prøvede desperat at styre det. Edward rømmede sig og sagde,
”Okay Bella, men skynd dig tilbage!”, han lød undrende, men som altid fik hans stemme mig til at føle en indvendig varme.
Jeg tog den lange morgenkåbe på, der lå på gulvet, kunne mærke varmen med det samme, det var Edwards gave til mig sidste år. Jeg gik ud imod trappen, men stoppede i døren. Jeg vendte hovedet og kiggede på Edward der lå med åbne øjne og stirrede lige op i loftet. Synet af de dybe eftertænksomme, nærmest triste, øjne gav mig en stikkende fornemmelse indvendigt. Jeg vendte hovedet og gik stille hen imod den store mørke trappe.
Tankerne strøg igennem hovedet på mig. For hvert et skridt jeg tog ned af trappen, kunne jeg se minderne flyve omkring ørene på mig. Jeg kunne høre Edwards mange kærlighedserklæringer. Se hans forelskede blik for mig, hans uendeligt dybe øjne. Jeg gik stille hen ad gangen og følte mig mere lille end nogensinde før, under det høje loft.
Da jeg nåede hoveddøren, greb jeg fat i håndtaget. Det var iskoldt, så koldt at det næsten gjorde ondt. Jeg kiggede forsigtigt ud af vinduet i døren. Vinterkulden blev brudt, af en glødende varme, hans mørke hud strålede. Han stod stille og ventede på mig, han havde ikke set mig. Jeg tog en dyb indånding, holdt vejret og pustede så ud. Jeg kunne simpelthen ikke, jeg kunne ikke se Jacob igen, ikke efter alle de tanker jeg har haft på det sidste. Jeg slap håndtaget igen og gik stille hen imod trappen. Der stod Edward på toppen, tronede som den stille konge.

Skriv kommentar

Besvarelsen Tanker (Twilight) er publiceret 14/01-2010 09:53 af Corby Wiley (Tiabisu) under skriveøvelsen Fan fiction.
Version 1 - 14/01-2010 09:53
Besvarelsen er på 448 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

10 år siden
#1 Tenna Hermansen (Tenna)
Kort men god.
:)

Synes bare det er en skam at man ikke mærker mere... For det virker som en stor indre beslutning hun tager, men den går let henover hovedet på læseren...

Kan godt lide den sidste sætning
10 år siden
10 år siden
#2 Lise Andreasen (anemone42)
Uh, hvor ville det have været skønt lige at få en sætning eller to mere. Eller måske mindre. Som det er nu undrer jeg mig over, om Edward vil sige noget. Hvis den sidste sætning i stedet havde været "Tilbage til Edward" havde denne historie været afsluttet.

Men min frustration er i øvrigt bare tegn på, at din historie er god. Jeg er ikke helt sikker på hvad der foregår, men hendes tanker og følelser kan jeg sagtens føle.

Ganske små sproglige småting hist og her.

Jeg kender ikke Twilight-universet, og kan derfor ikke vurdere den del af det.

5 stjerner, uden tøven.

"Hvis du gerne vil sige tak for denne kommentar, kommentér da en af mine øvelser."
10 år siden
10 år siden
#3 Tweemie
Perfekt ramt, kan stort set Twilight forfra og bagfra og du har ramt plet i sproget om måden Bella tænker.
Dov en smule kort, måske havde bare 10 linjer så havde det været endnu mere perfekt.


Hilsen Twee/Louise
10 år siden
10 år siden
#4 Tweemie
Her kommer stjernenu. 4 Stjerne :]

Twee/Louise
10 år siden