Inspirationsøvelse #3

Opgavebeskrivelse

Digt en lille fiktiv tekst ved hjælp af 3 foruddefinerede ord. Du vælger selv et tilfældigt sæt af 3 ud af i alt 25 ord, og det er dernæst din opgave at skrive en lille historie som bygger på disse ord. Ordene må gerne ændres i forhold til bøjningsform. Alle 3 ord skal benyttes i historien, og de gemmes og vises efterfølgende sammen med din besvarelse for den videre bedømmelse. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

``Sig det med følelse!´´ sagde hr. Frenzia, til Katie, som ikke kunne andet end at sukke. ``hr. jeg er altså så udmattet, klokken er elleve! Om aften, må jeg ikke godt tage hjem?´´ spurgte Katie udmattet. Lige siden hun var begyndt på at ville være skuespiller, og arbejde i teateret, havde hendes karakterer sunket, og Hr. Frenzia var temmelig ligeglad med hendes karakterer, så længe han bare fik det han ville, i sit Teater, det vil sige top skuespillere.
Katie, er en pige på fjorten, som bor i et lille kvarter, ret langt væk fra teateret, det tager tre kvarter at cykle hjem. `` fint, hjælp mig med Sceneskifte en sidste gang, og så må du tage hjem´´ sagde Hr. Frenzia.
Sceneskifte tog kun fem minutter, hun skyndte sig at cykle hjem af.

Begge hendes forældre var vågne da hun kom hjem, men alligevel brugte hun sin hovednøgle, til at komme ind. De var i gang med et skænderi. `` hvad skændes i om?´´ spurgte Katie da hun gik ud i køkkenet, hvor de stod, hun var sulten, og begyndte at smøre sig en leverpostejs mad.
``jeg er overbevidst om at jeg har ret´´ sagde mor.
`` om hvad?´´ spurgte Katie, som stadig var forvirret. ``din mor, er overbevidst over at der er et dyr, i vores luftkanaler, men jeg er uenig, kan du ikke hjælpe os?´´ spurgte hendes far.
Deres Luftkanal er ret så gammel, og at et dyr er kommet ind i det, er ikke ligefrem en umulighed.
Hun sukkede.
``hvad skal jeg gøre?´´ spurgte hun. `` bare kravle ind i luftkanalen og tjekke, kan du se et dyr, så skynd dig ud´´ sagde hendes far
Hun gik hen til luftkanalen, og kravlede ind, efter at have fjernet risten, hendes far hentede en lommelygte inden hun nåede for langt ind, hun så rundt, kiggede og kravlede videre.
Så fik hun øje på tre små dyr, hun fik lyst til at skrige, flagermus!
Hun begyndte at kravle væk, og skyndede sig hen mod nærmeste udgang, men den var blokeret, ikke med normale ting, som træ eller jern, men med et dyr, dyret havde rede der, en fritte!
Hun fandt en anden udgang og kravlede ud.
``nårh?´´ spurgte de.
`` en fritte, tre flagermus´´ fortalte hun ``og hvis i ikke har noget i mod det, vil jeg gå i seng´´
Tilfældige ord: hovednøgle, sceneskift, luftkanal

Skriv kommentar

Besvarelsen Teater Tøsen er publiceret 29/08-2010 09:40 af Pernille Løvenhardt Vincent Nielsen (Rosa96) under skriveøvelsen Inspirationsøvelse #3.
Version 1 - 29/08-2010 09:40
Besvarelsen er på 414 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Sine Simonsen (Sinegen)
Jeg syntes at den begynder godt, fik lidt følelsen af et andet univers eller sådan noget, pga at hun kalder ham hr, og det er jo ikke rigtig noget man gør i dag.
Du fik brugt alle ordene på en fin og naturlig mode - flot :D
Men jeg blev altså lidt skuffet til sidst, jeg savner lidt spænding i din historie, eller at hovedpersonen går igennem en udvikling af en slags.
Men jeg syntes alt i alt at det er godt gået, for syntes selv at de der inspirationsøvelser er vildt svære..

-Sine :D
9 år siden