Action!

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie som er specielt actionfyldt, og prøv samtidig også at indføre et spændingsmoment som allerede fra starten fastholder læseren. Teksten skal skrives i nutid. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Blodet sprøjter ud over det hele og jeg opdager, at jeg griner. Det er fantastisk. Tænk at det er muligt at føle sig så fri og nærmest lykkelig. Manden, jeg lige har skudt er ligegyldig. Bare en del af noget større. Ville ønske det i stedet var min ekskone eller hendes elsker, der lå død foran mig lige nu. Fornøjet fortsætter jeg. Leder overalt efter ofre, flere blodsudgydelser. Har brug for mere afløb for mine indestængte aggressioner. Jeg vidste slet ikke, jeg var så vred. Det er viduderligt at få afløb.

Ved en tankstation finder jeg flere mennesker og jeg fortsætter min uhæmmede blodrus. Skyder en mand, der står og tanker, lige mellem øjnene. Der løber blod ned over den del af hans ansigt, der er tilbage, og et øjeblik står han som lammet før han falder med en bump. Det er et smukt syn. Jeg smiler og finder mit bat frem. Den kvinde, jeg så gå ind på toilettet, vil jeg også have ram på. Hun kommer endelig ud fra toilettet, og jeg skriger min ekskones navn, da jeg hamrer battet ind i hovedet på hende. Lyden af hendes kranie, der knuses under battet, er som musik i mine ører. Patrick Bateman, go home. Jeg kan overgå dig til enhver tid.

Men jeg må væk nu. Kan høre sirenerne, der nærmer sig. Tager den nærmeste bil, speeder op og flygter fra politiet. Men deres biler er så hurtige, sirenerne er overalt. Træder speederen helt i bund, og slipper væk over en bro. Kaster mig ud af bilen, så snart muligheden er der. Løber ind i en baggård og står pludselig foran en park. Den er fyldt med mennesker.

Jeg har flere våben på mig endnu, så jeg fortsætter, hvor jeg slap. Sprætter en mand op og nyder synet af hans indvolde spredt ud over græsset. Bruger endnu en gang mit bat til at slå kraniet ind på en mand, der forsøger at flygte fra mig. En blodtørst raser i mig og jeg ved ikke, om jeg vil være i stand til at stoppe igen. Jeg føler mig så uendeligt levende.

Da jeg ser på mit ur, opdager jeg, at klokken er langt over midnat. Jeg har været så opslugt, at der er gået flere timer. Lettere pinligt berørt slukker jeg computeren og lister lettet op i seng. Hvilken fantastisk terapi.

Skriv kommentar

Besvarelsen Blodrus er publiceret 03/10-2010 14:51 af Arazi Black (Arazi) under skriveøvelsen Action!.
Version 1 - 03/10-2010 14:51
Besvarelsen er på 391 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

13 år siden
#1 Dennis Pedersen
Kan ikke undgå at overveje om vi alle er virtuell massemordere :)

Sidder med et stort smil efter den sidste linje :) Godt skrevet, den sætter sandelig tanker igang :)
13 år siden
13 år siden
#2 Sylvanas
Hahaha xD Kan lige se mig selv der foran commen som skydegal morder.
Rigtigt godt kringlet med tankegangen der følger med, mens man gamer. Det er som at være der selv. Meget voldsomt spil hovedpersonen har gang i, men det passer fint til hans virkelig drama med ekskonen elsker og de indre agressioner.

Fire stjerner herfra. Jeg ville faktisk gerne have givet den fem, men jeg beholder den, fordi jeg havde gættet, at det var et spil.
Well done!
13 år siden
13 år siden
#3 Susanne Jensen (Dutten)
Endnu en god historie, var lidt ovre i noget playstation eller måske endda wii.
Synes umiddelbart, at det kræver mere action for at åbne op for den form for indlevelse.
Kunne godt lide "terapi-momentet" :-)
13 år siden