Cliffhanger

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie der ender, som i de berømte gamle dage, med at hovedpersonen bliver sat i en ualmindelig knibe ved historiens afslutning. "Cliffhanger" er en betegnelse der bruges når en afslutning i fx et afsnit i en TV-serie eller en bog er åben og intens, og efterlader seeren/læseren med ønske om at læse fortsættelsen hurtigst muligt.

Bilen var nær skredet ud i sneen. Kun ved at flå rattet til den anden side lykkedes det ham at undgå trafiklyset. Han fortsatte over for rødt, og de to kvinder i fodgængerfeltet måtte springe for deres liv. Et sted væltede en cyklist ned i en snedrive. "Skrid, idioter", råbte han inde i Passat'en.
Nikolaj var allerede begyndt at fortryde at han valgt den møgøse. For det første var den for langsom, for det andet havde den stået et alt for trafikeret sted. En aller anden nar havde slået alarm, og panserne havde havde der alt for hurtigt. Han havde kun lige nået at sætte den i gang, da de var drejet om hjørnet. Så var jagten gået ind igennem byen, H.C Andersens Boulevard, og videre igennem Nørrebro. De skulle faneme ikke fange ham, han kendte sit 'hood. Han tog den igennem nogle af de ensrettede gader, og til sidst fik ham rystet de jyder af.
Han slappede lidt af. Sirenerne blev en anelse mindre anmasende, efterhånden som de forsvandt bagud. Fedt! Panserne kunne ikke følge med, fucking svin! Nikolaj grinede højlydt for sig selv. Han var for sej!
Med 150 km i timen fræsede han ud af Peter Bangs Vej. Han skulle være i Rødovre kl 2, så der var kun 15 minutter. Hvis han ikke nåede det ville de køre uden ham, og han ville ikke få sine penge. 150.000! De skulle fyres af på en fed tur til Mallorca, hvor han skulle ligge i sprit i 14 dage. Ku' ikke være federe!
Nikolaj var allerede taget på ferie, og glemte helt at se sig ordentligt for. Så han så ikke den skraldebil som var at bakke ud af en indkørsel på Roskildevej.
Inde i bilen råbte en af renovationsarbejderne til sin makker, som sad ved rattet: " STOP!"
Men hans makker nåede overhovedet ikke at reagere, inden Passat'en kom flyvende rundt om hjørnet fra den blinde vinkel.

Skriv kommentar

Besvarelsen Smadrede drømme er publiceret 25/11-2010 15:59 af Jens Rothenborg (dtails) under skriveøvelsen Cliffhanger.
Version 1 - 25/11-2010 15:59
Besvarelsen er på 323 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

13 år siden
#1 Sylvanas
Wauw : O Det er virkelig godt skrevet! Er helt tryllebundet! God opbygning. Man fornemmer tydeligt at det er lidt af en bølle der køre i bilen. Gad vide om han også er involveret i stoffer, og det er de penge han skal hente?
Rigtig godt!

5 stjerner : )
13 år siden
13 år siden
#2 Jens Rothenborg (dtails)
Hej Sylvanas,
tusind tak for dine kommentarer, det var dejligt at du synes at det hang sammen. Jeps, der er nok stoffer involveret i det, Ikke en af Guds bedste børn.
13 år siden