Da it liv tog sig en vending

Vendepunktet

Opgavebeskrivelse

En historie er ofte bygget op omkring et vendepunkt, som skal holde læserens opmærksomhed fanget. Et vendepunkt i en tekst må meget gerne overraske og uden et eller flere vendepunkter bliver en historie let kedelig og forudsigelig. Skriv en fiktiv tekst, som indeholder mindst ét vendepunkt. Der skal være en hovedperson i teksten. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Mange mennesker tror ikke på vampyrer, varulve, zombier osv. Men det gør jeg. Jeg er ikke skør for jeg har set dem alle sammen. Jeg går faktisk i skole med alle sammen. Det hele startede d. 5/5 2021 min fødseldag!

"Demona hvad er 16 + 16 - 14 + 320 -10?" Spurgte min lære Nikoline mig. Caroline fniste da Nikoline sagde mit navn. Hvorfor skulle jeg også lige hedde det? Hvis jeg selv skulle vælge ville jeg hedde Sofie eller Maja eller noget i den stil ikke Demona!
"329?" Gættede jeg. Jeg har glemt lektierne og hoved regning er jeg ikke god til!
"Nej, Demona" Endnu et højere fnis fra Caroline "Det er 328, men tæt på" Nikoline kom med sit irreterende smil som sagde dig-vil-jeg-ikke-smile-pænt-til-for-du-har-ikke-fortjent-det. Og jeg er også lidt ligeglad med Nikolines smil. Hun må også godt lade være med at smile så er hun i det mindeste pænere. Ikke engang på min fødselsdag kan det gå godt. Jeg har virkelig bare lyst til at skrige men jeg lader være. Riiing riiing. Endelig er der frikvater! Timen slutter og rædsomme Nikoline går (nærmest løber) ud af klasselokalet. Pis! Caroline er på vej hen til mig. Flere kommentare om mit tøj.
"Hej Demon. Ville gerne spøger hvad 2+2 er men det ved du sikkert ikke" Hendes veninder står bag hende og flækker falsk af grin.
"Skrid med dig Caroline. Jeg gider dig ikke" Men hun flytter sig ikke en millimeter.
"Når, jeg kan du har fået nye sko. De er sørme fine. Hvis man var en Demon som dig!" Mine nye blanke Doctor Martins i gul skinner da lyset rammer dem.
"Og wow hvor er det en fin hætte trøje du har dig der. Men jeg kan ikke huske hvornår du blev trans men det kan godt være at det var på mode da du blev født i 1300' tallet" Caroline har altid drillet mig hvis jeg har haft en bums. Hun kalder mig nogle gange bedstemor. Hun ligner selv en luder. Hun har 3 lag bruncreme på og hendes trøje er så nedringet t man kan se starten på bh'en. Hun har altid højehæle på og falske negle med glitter.
"Det er altså ikke alle der gerne vil ligne en luder. Og slet ikke en billig en af slagsen!"
"Det er heller ikke alle der gerne vil ligne en fed ko. Det er vidst kun dig!"
Jeg gider ikke mere! Jeg tager hjem.

På vej hjem mødte jeg en dreng. Han hedder Damon. Han kommer fra England men jeg kender ham godt. Vi snakkede lidt også ligepludselig skubbede han mig bagover! Han bøjede sig ned og stak sine tænder ind i min hals.

På dette tidspunk vidste jeg at mit liv ville tage en vending.
Nu går jeg i skole med min kæreste Daniel som er vampyr ligsom mig. Min bedsteveninde er varulv og hedder Drina. Min klasselære hedder Death og er zombie. Og min bedsteven hedder Kristian og er også varulv men kan også læse tanker.

Skriv kommentar

Besvarelsen Da it liv tog sig en vending er publiceret 06/08-2011 23:43 af xBellax under skriveøvelsen Vendepunktet.
Version 1 - 06/08-2011 23:43
Besvarelsen er på 500 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 xBellax
Undskyld stavefejl. Var 7 da jeg skrev den i skolen :D.
9 år siden
9 år siden
#2 Haraldo
Meget sjov historie og utroligt godt skrevet. Kan godt lide, at du tager afsæt i dine omgivelser (antager, at du selv går i folkeskole), på den måde kan man som regel bedre relatere til det man skriver.
9 år siden
9 år siden
#3 xBellax
Hæhæ...Men ja, det er ikke svært at skrive sådan når man selv har set det!
Tak for rosen...Det er dejligt at hører! :D
9 år siden
8 år siden
#4 Rebs
Du har dine gode øjeblikke!
Kunne godt have tænkt mig, at du beskrev, "da hendes liv tog en vending", lidt mere.
Evt. kunne du have taget afsæt i, da Damon bed hende, og hun opdagede det overnaturlige.
Fint:)
8 år siden