Stærke følelser

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie hvori en person beskriver en stærk følelse, gerne ved hjælp af metaforer. Hvordan føles det at være jaloux, være lykkeligt forelsket eller måske skulle træffe en svær beslutning? Brug fantasien. Teksten skal indeholde en beskrivelse af hvordan følelsen opleves fysiologisk - hjertebanken, gåsehud, kulderystelser m.v. Teksten skal ligeledes vise, hvad følelsen afholder personen fra, eller måske driver ham/hende til at gøre. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Jeg ser målrettet på ham, og går direkte efter det mit hjerte vil. Jeg kan mærke varmen stige op i mig da jeg nærmer mig ham, jo tættere jeg kommer, jo varmere og mere intens føles det. Der er et anstrøg af uforståenhed i hans ansigt. Nok fordi jeg stadig er her. Men i stedet for at begynde at stille spørgsmål, griber han mig i sine arme. Hans arme når hele vejen rundt om mig og trykker mig tæt ind til hans krop. Jeg lukker øjnene og hengiver mig til hans søde elskov. Vi forsvinder. Vi smelter i et vidunderligt kys. Hans fingre kæler for min krop, de tager langsomt min kjole af, jeg mærker hvor bluffærdig jeg pludselig føler mig, men i stedet for at lade det gå mig på, trækker jeg hans skjorte af overhovedet på ham, hvor vores hænder mødes og han lader sine glider ned af mine, ned over mine bare krop. Jeg kan mærke hvordan det kilder over alt, hvordan jeg er ved at bryde ud i grin. Men ikke kan nægte følelsen af begær. Jeg begraver mine hænder bag i hans nakke under hans fyldige hår, mens jeg lidenskabeligt kysser ham, så det føltes som om vi svæver. Han løfter mig op og mine ben vikler sig rundt om livet på mig. Hans blik brænder sig ind i mit, fuldt af ulmende begær og hengivenhed. Han bærer mig tilbage i sengen, hvor vores kroppe omsluttes af hinanden og jeg lader mig oversvømme af alt han vil give mig.
”Hvad fik dig til at blive? Ikke fordi jeg klager” han sender mig et drenget smil, da han ligger og nusser mig arm. Mens vi stadig ligger helt nøgne under den store bløde dyne. Jeg bliver lidt flov over hans smil, da jeg godt ved han hentyder til vores seneste hyrdetime. ”Det føltes bare rigtig, det kan vel ikke skade jeg bliver hængende her lidt” og denne gang var det den fulde sandhed. Hvad kunne der ske ved jeg blev her i et par dage, og bare nød livet lidt, jeg var i hvert fald villig til at tage chancen. ”jeg er virkelig glad for at du bliver her” han trækker min hånd om til sin mund og kysser mine fingre blidt ”er der noget du har lyst til at lave?” han ser på mig, mens han stadig kysser min hånd og fingre. ”Jeg vil gerne opleve” mere behøver jeg ikke at sige før han ved hvad jeg mener. Jeg vil opleve denne verden. Jeg vil opleve magien. Jeg vil være ved Aaron, og lade ham vise mig hvad end han har lyst til. Mine kinder blusser op da jeg tænker på hvordan vi lige har været over hinanden. Jeg bliver overrasket da han pludselig sætter sig op ”vil du hører hvad jeg har lyst til?”. ”ja da” siger jeg tøvende, måske lidt for tøvende. ”jeg har lyst til at blive her hele dagen, bestille pizza og se film"

Skriv kommentar

Besvarelsen Begær er publiceret 24/02-2012 22:34 af Nannafaarup under skriveøvelsen Stærke følelser.
Version 1 - 24/02-2012 22:34
Besvarelsen er på 493 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.