Stærke følelser

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie hvori en person beskriver en stærk følelse, gerne ved hjælp af metaforer. Hvordan føles det at være jaloux, være lykkeligt forelsket eller måske skulle træffe en svær beslutning? Brug fantasien. Teksten skal indeholde en beskrivelse af hvordan følelsen opleves fysiologisk - hjertebanken, gåsehud, kulderystelser m.v. Teksten skal ligeledes vise, hvad følelsen afholder personen fra, eller måske driver ham/hende til at gøre. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Mit hjerter galoperer derudad! Sommerfuglene i min mave flyder forvirret rundt i min mave! Jeg har sved over det hele! Min harddisk er op overarbejde og alle de overvejelser jeg gør mig: "skal jeg blive, har jeg øvet mig nok eller skal jeg bare skride?".
Det er jo ikke første eller sidste gang jeg har siddet her. Hjertet banker hurtigere og hurtigere med tiden! Jeg trækker været igennem et sugerør, eller sådan følelse det. Nogle gang er det som, at jeg er nød til at tage det ud, bare for at komme op til overfalden for, at trække været, så jeg kan komme under igen! Tanken om, at hundrede personer der ude, har betalt for at se mig underholde dem er ikke tryggende, gør jeg en fejl er jeg sendt for løverne! Presset de har, efter at have arbejdet, måske flere dage i træk bare for, at kunne have råd til at se mig.

Tanken om, at hvis en kollega ikke dukker op, må være frygteligt! Lad antage at: "Du sidder overfor din største kunde, som kan gøre dig mange millionær. Du har planlagt det her i 3 år, brugt tid, være som en arbejdshest i de 3 år! Der er bare lige det problem. Din arbejdsmakker er ikke dukket op. Hans kone ringer til dig og fortæller, at hun ikke ved hvor han er, mens din "kommende" kunder sidder overfor dig og spørg indtil, hvornår de får noget at vide, mens du sidder på en sort, rådden sky, da du drikker som en hul i jorden og din læge lige har fortalt dig at du har fået AIDS!", det er vand i forhold til den følelse en entertainer må have det når, lyden, lyset og dem der skal hjælpe ham ikke har styr på noget som helst!

Jeg ved jo ikke engang om folk ser mig som en god entertainer eller om de bare har søgt: "Den billigste entertainer" på en eller hjemmeside. Mennesker som ikke har meget mere styr på den underholdning, end en hjemløs har med sit liv!

Når jeg så er færdig - uanset om det var et godt/dårligt show - så tager jeg hjem i min private vogn, hvor jeg en chauffør til at køre mig, da jeg altid er meget øm og træt i min krop. Jeg forstår nu egentlig godt andre entertainer, at de inden der show, lige ryger noget hash eller tager noget andre rusmidler! De siger det hjælper imod; det galopperne hjerte og sommerfuglene i maven. Følelsen er stærk som en okse!

Skriv kommentar

Besvarelsen Entertaineren er publiceret 28/03-2012 19:12 af DaddelHans under skriveøvelsen Stærke følelser.
Version 1 - 28/03-2012 19:12
Besvarelsen er på 421 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

12 år siden
#1 Anna Skovdal
Du skal huske at rette den igennem for stavefejl
12 år siden