Point of no return

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort fiktiv tekst, der tager sit udgangspunkt i udtrykket "Point of no return". Udtrykket skal forstås på den måde, at her er der ikke mulighed for at vende om. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje. Din tekst SKAL indeholde et tydeligt "point of no return", hvor det er 100% sikkert at der ikke er nogen vej tilbage.

Han står og ser ned på mig. Jeg er glad for halvmørket, så han ikke kan se den rødme der skyder op i mine kinder og farver dem røde. Sådan står han lidt. Lige pludselig vender han sig om og går ud af døren. Jeg føler mig lettet og en lille smule såret.

Hvad jeg ikke ved, er at han står ude foran døren. Eller rettere han står med ryggen mod væggen.

Jeg sukker igen og noget så højlydt. Jeg skammer mig med ét ved den tanke, der lige har strejfet mig. 'Hvordan kunne jeg dog tro, at han vil... Øh... han vil... elske med mig?' Lige med et begynder jeg at fnise. Jeg kan ikke lade være. Jeg kan levende forstille mig det. Efter at have fnist færdig sukker jeg igen højt. Jeg siger højt ud i nattemørket: "Du er et stort fjols, tossede pigebarn. Hvordan kunne du dog tro, at han vil elske med dig?" Jeg har lukkede mine øjne og ligger nu bare stille, uden at vide at han har hørt hvert eneste ord.

Han stod nu og knyttede sine hænder og havde lyst til, at slå hoved ind i væggen, men gjorde det ikke. Det vil jo larme. Han stod og diskuteret stille med sig selv.

Jeg er ved at falde i søvn, da jeg mærker, en kysse mig stille på munden. Det giver et sæt i mig. "Det er mig," siger han med en hæs stemme. "Åh," kommer det dumt fra mig. Jeg tror at han smiler. Han har sat på min sengekant. I et stykke tid, sker der ikke noget. Men så lige med et begynder mit hjerte at banke hurtigere end normalt. Den svage smerte i min fod, som jeg hidtil har kunnet mærke, glemmer jeg totalt, da han begynder at kæle for mig. Jeg kan mærke blodet bruse i mine årer, da han planter et kys på mit ene bryst. Han planter endnu et og jeg ligger bare der, men jeg tager imod det. Nyder det, mens jeg samtidig er rædselsslagen ved tanken om, at jeg ikke ved, hvad jeg skal sige eller gøre. Så jeg ligger bare her, stille. Lader ham bestemme farten og hvad der skal gøres. Men mine fingre brænder efter at gribe fast i hans røde hår og da han lader en hånd glide ned over min mave på vej mod mit skød, kan jeg ikke stå i mod mere. Jeg må bare gøre noget. Jeg griber fast i hans hår og tvinger ham til at kysse mig på munden igen. Derefter er jeg solgt. Jeg giver efter for alt og lader mig føre af sted. Nu ved jeg, at der ikke er nogen vej tilbage. I morgen når jeg vågner, vil jeg ikke længere være en jomfru på 28 år. Jeg sukker af nydelse. Hvor er denne nat dog skøn og jeg føler mig ikke længere alene.

Skriv kommentar

Besvarelsen En sommernat er publiceret 21/06-2012 11:14 af Winnie Leth Buch (Miss-Leth) under skriveøvelsen Point of no return.
Version 4 - 24/06-2012 21:38
Besvarelsen er på 480 ord og lix-tallet er 16.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Astrid Harboe (bette o)
Emnet er ganske fint. Historien er sød.

Desværre er sproget kludret og flyder ikke... Du vælter rundt i tider: snart nutid, snart datid. Der er stavefejl, sproglige fejl. Og de er alt alt for mange til at de kan overses - det ødelægger desværre teksten og gør den tæt ved ulæselig. Man mister i hvert fald den følelse, som det er meningen teksten skal bringe frem, fordi man konstant "afbrydes" af en fejl. Så rådet er: Læs masser af korrektur inden du lægger noget ud næste gang.

Mvh Astrid
11 år siden
11 år siden
#2 Winnie Leth Buch (Miss-Leth)
Hej Astrid

Nu har jeg fået den rettet og lagt ind igen.

Kh.

Winnie
11 år siden