Jeg fandt verdensende og er nu berømt

Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg havde endelig fundet verdensende og var lykkelig over mit fund. Det havde været en lang og barsk rejse med intriger og en del personlige tragedier.
Hvad jeg ikke havde været igennem, for at kunne sidde her, med benene hængende ud over verdensende.
Jeg knipsede løs med mit billige kamera, forsøgte at finde en god vinkel.
Jeg måtte opgive at fange øjebliket, om lidt var det måske forbi.
Jeg nynnede en glad melodi som jeg ikke huske navnet på. Alt hvad jeg kan huske er, at min mor plejede at nynne den, når jeg følte at livet så sortes ud.

Skriv kommentar

Besvarelsen Jeg fandt verdensende og er nu berømt er publiceret 25/07-2012 00:38 af Emil Klitsgaard Madsen (klitten) under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 25/07-2012 00:38
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Mogens Sørensen (Mons1957)
Hej klitten, det er jo en ny interessant øvelse og jeg skulle da også lige se, hvordan nogen havde klaret den. Du har jo klaret det med det korte og jeg synes det er en vældig sjov ide med at have fundet verdens ende - er det bevidst, at du skriver det i et ord? Sidde med benene udover kanten og tage billeder af det, meget klassisk ved et turistmål, men det får virkelig en drejning her. Ja, du har jo klaret opgaven. VH Mons
11 år siden
11 år siden
#2 Simone Strandvad (SimoneJS)
Det er en sød lille tekst! Jeg nød virkelig at læse den.
De fleste har besvaret opgaven med noget drabeligt, voldsomt eller ubehageligt, noget meget dramatisk, men du har taget en anden drejning og valgt noget uskyldigt og opmuntrende - meget opfriskende at læse og den gjorde mig glad!
11 år siden