Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

"Kærlighedens spil er noget regelløst makværk", råbte han opgivende ud over kloden. Det var nok derfor at han havde så svært ved kunsten. Hver gang var et næsten og så gik noget galt. Han begyndte alvorligt at tvivle på sine evner. Havde han overhovedet en berettigelse på denne jord. Var der ikke en brugsvejledning til sådan noget kærlighed? Hvorfor var det ham der skulle spille jægeren? Hvorfor spiller hun altid kostbar og løber fra ham? Hvad havde hun forstillet sig...at han skulle rende efter hende i en menneskealder? Alene det at finde hende fra gang til gang, var opslidende.

Skriv kommentar

Besvarelsen To mennesker er publiceret 28/07-2012 10:27 af Poul Brasch (Blækhuset) under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 28/07-2012 10:27
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Jesper Rugård Jensen (Jesper R)
Meget spændende start, men jeg savner en eller form for forløsning eller fremdrift i fortællingen. Jeg tror ikke jeg forstår hvordan kunsten og kærligheden skal hænge sammen i historien. Det slår mig, at der kan være tale om et kunstner/muse forhold, er det sådan? Måske kunne du prøve at beskrive et aktuelt tilfælde, hvor han fanger hende og hun løber igen.
11 år siden
11 år siden
#2 Poul Brasch (Blækhuset)
Kære Jesper R.
Tak for din kommentar. Nu vil jeg ikke røbe min lille hemmelighed. Tænkte at det man læser ikke altid skal være lige let.100 ord der skal være et drama, jeg synes det er et af de største jeg har beskrevet.
Kunsten er lig med at kunne/beherske.
Tak. Poul Brasch
11 år siden
11 år siden
#3 Stangholm
Super dejligt ordspil- kan lide teksten, som jo næsten passer ind i mange menneskers liv.
11 år siden