Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Hjertet galoperede derudaf i en grad, så den dunken jeg havde i øret, overdøvede det han sagde til mig. Måske var det alligevel ikke helt gennemtænkt, men jeg kunne ikke krybe udenom, ikke nu. Jeg følte wiren brænde i mine hænder, da jeg så ned.. helt derned, mod jorden langt under os. Luften sad fast i min hals, fuldstændig umulig at komme af med. Jeg så hastigt på ham, han så afvæntende på mig, som om han havde opgivet, og overraskelsen stod malet i hans ansigt, da jeg strakte armene ud til siden, lukkede øjne og lod mig falde forover.

Skriv kommentar

Besvarelsen Frit Fald er publiceret 30/07-2012 12:20 af a.k.a Højriis under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 30/07-2012 12:20
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Daniel Jensen (DanielBernt)
Velskrevet! Man får virkelig fornemmelsen af at sidde med hjertet oppe i halsen når man læser din tekst! Jeg forestiller mig højhuse og elevatorskakte - uha!
Det eneste jeg har at udsætte er ordet "afvæntende", der nok skulle være "afventende".
Ellers flot!

Mvh Daniel.
11 år siden
11 år siden
#2 a.k.a Højriis
Tak for rosen Daniel :-) ja hov den smuttede lige der med afventende.. Havde lidt travlt til sidst da jeg egentlig var på kursus da jeg skrev besvarelsen *host*. Jeg er lidt overrasket over hvor mange måder en så kort tekst kan opfattes. Jeg fik nogle andre til at læse den, og fortælle hvad de mente der sker. En sagde, at det selvfølgelig var en der var i lære som mestertyv, en anden bød på en cirkus artist, og en tredje bød på selvmord. Selv tænkte jeg på bungi jumping (staves?), da jeg skrev den. Det finder jeg ret interessant.
11 år siden