Et prangende mareridt

Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Endeligt var det her, det øjeblik jeg havde ventet på i årevis. Jeg betragtede mit livs værk; flot og prangende, farlig og magtfuld. Det var på tide, at jeg gik derind, alt var indstillet og klart.

Jeg havde været omhyggelig i lang tid. En nysgerrig dreng ville være i fare, blot ved kendskabet til min maskine. Men nu stod han der pludselig, med store øjne og et sigende smil. Han var derinde, før jeg vidste af det. Jeg skreg nej, men han trykkede på knappen, idet jeg rakte ud efter ham.

Farvel søn, som nu lever i en anden tid.

Skriv kommentar

Besvarelsen Et prangende mareridt er publiceret 08/08-2012 16:04 af Naomi Wann under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 08/08-2012 16:04
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Jesper Rugård Jensen (Jesper R)
Det er en god ide, du har fået, synes jeg, men der kan strammes rigtig meget op på teksten, og lige her, kan du med fordel bruge en masse show i stedet for tell.

Du fortæller at tidsmaskinen er flot og pragtfuld men giver ikke eksempler. Du kunne måske beskrive dette ved at beskrive kontrolpanelet med det knapper, der er stillet ind på -10.000 (uden at afsløre pointen til sidst selvfølgelig).

Måske kunne du gøre det tydeligere med sønnen og opfinderen og deres forhold. Hvorfor sender han hende et sigende smil? Måske kunne der være et par replikker, såsom "kom ud der indefra." "Jeg må aldrig noget." Noget der kan beskrive deres forhold.

livsværk i et ord.
11 år siden
11 år siden
#2 Lisa Fjord (Lisa F Christensen)
Feedt... Blev fanget, ville gerne læse mere - hvor drengen kom hen. En lille Novelle ud det, ville være fedt :)
11 år siden