Festen

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie hvor handlingen udspiller sig under en festlig begivenhed, fx fødselsdag, svendegilde, bryllup, julefrokost m.m. Handlingen skal være et brudstykke fra dagens/aftenens begivenheder. Lad det være op til læseren selv at gætte indbyrdes relationer mellem gæsterne. Skriv i et sobert sprog.

Brudepigerne, Trine og Gitte, var smukke i deres blå kjoler. Bruden Anna havde valgt dem ud fra farvens betydning, troskab, vemodet og romantikken, også var det hendes ynglings farve. I hendes buket var det blå og hvide blomster og brudepigens var kun med hvide. Gommen Dennis havde en blå skjorte på med en hvid vest og slips og forloverne, havde en blå skjorter på og et hvidt slips. De passede alle sammen i farven og var smukke sammen. Trine og Lasse stå til venstre og Gitte og Brian stå til højere for brudeparret. Brude billedet var lige som en drøm, alle grinede og var glade.

Til receptionen, gik de rundet alle sammen og snakkede med gæsterne.

Dennis havde hævet fat i den ene brudepige, de var gået ned til stranden og ind i et strandhus. Dennis kiggede ned af den smukke pige på 18 år i den blå kjole. Hun kiggede på ham med et fræk blik i øjet og skævt smil, hun viste hendes søster ville går amok hvis hun viste det her. Dennis hæv hende ind til sit bryst og løftede hende op på et lille bord og begyndte at kysse hende på læberne og ned ad halsen mens han stille trak op i hendes kjole, for at komme inde og rører hendes bløde hud.
Hun kyssede ham på kinden blidt helt end til hun kom ud til øre som hun begyndte at nippe stille i, mens hun prøvede at knappe hans vest og skjorte op så hun kunne komme ind til hans veltrænede overkrop, hun elskede hans krop, hår, og hans øjne. Men mest af alt elskede hun det uforpligtende de havde sammen, hun havde ikke noget imod at han lige havde giftede sig med hendes søster, og han havde ikke noget i mod hun var vild med det uforpligtende. Hun var ung lækker og havde den der frækhed over sig han bare ikke kunne stå for, den frækhed hendes søster aldrig ville få. Alt ved hende strålede af ballade og sex, han vidste han ikke kunne lade hende være, han havde bare lyst til hende.

Anna spurte sin nye mand hvor han havde været "ingen steder skat, min tanker skulle bare lige samles" sagde han med et lille smil og kyssede hende på kinden. Alt på ham sad perfekt og ingen kunne se det der var sket i strandhuset for lidt siden med søsteren.

Skriv kommentar

Besvarelsen Den frække søster er publiceret 16/08-2012 14:32 af Lisa Fjord (Lisa F Christensen) under skriveøvelsen Festen.
Version 1 - 16/08-2012 14:32
Besvarelsen er på 398 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Fuchsia
En bryllupsdag med utroskab, uha uha, det skulle nok kunne sætte gang i løjerne :)

Om jeg synes du opfylder kravene til skriveøvelsen, er jeg ikke så sikker på. Du fortæller deres indbyrdes relationer igennem din historie med dine ord, og lader mig ikke selv gætte. Jeg faldt over en del stavefejl også. Det er synd, for det ødelægger en del af oplevelsen, og gør det svært for mig at lade mig rive med.

Dine billeder går tydeligt igennem, og jeg kan sagtens følge stemningerne i din tekst. Så det er rigtig fint.
11 år siden