Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Få sekunder fra succes
Da en jæger i hans del af skoven havde såret en enorm keiler - en fuldvoksen vildsvinehan - skulle han give den et skud med sin revolver. Forsigtigt nærmede han sig med revolveren klar, alle så på, men sekunder inden han trykkede på knappen sprang dyret i lysken på ham med stødtænderne. I et skrig var det hele overstået. Med et sår gennem lædertøjet fra lyske til bryst lå han dødeligt såret. Få sekunders forskel. Dømt til års pinsler og et ødelagt liv. Få sekunder og han havde vist sine kammerater et effektivt skud med revolveren. Få sekunder.

Skriv kommentar

Besvarelsen Rædsel i stedet for sikkerhed er publiceret 17/08-2012 13:55 af Mital Tot under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 17/08-2012 13:55
Besvarelsen er på 102 ord og lix-tallet er 36.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Rasmus Delf (Eudaimoniac)
En god Drabble der fint fanger situationen. Der er konflikt, karakter og omgivelserne er også godt med. Jeg tror godt at man kunne få lidt mere følelsesmæssigt ud af teksten ved at berøre medlidenhed/frygt fra de andre jægere.

Og så stødte det mig at revolveren havde en knap - en aftrækker havde nok været mere på sin plads...
11 år siden
11 år siden
#2 Mital Tot
I jægerkredse er det ofte omtalt knap. Det er bevidst
11 år siden
11 år siden
#3 Rasmus Delf (Eudaimoniac)
Der er ingen grund til at forklare.
Det jeg sagde var at som læser opfattede jeg det som forstyrrende. Så må du jo selv om det er vigtigere at have jagt-jargongen på plads for dem der har den interesse eller at undgå forstyrrelsen for dem der ikke har jagt-interessen :)
Der er ingen grund til at forsvare dit valg - det er din tekst og den er rigtig som du vil have den, jeg prøvede blot at fortælle hvordan jeg som læser opfattede det.
11 år siden
11 år siden
#4 levi
Jæger eller jaget.
Tiden tikker.
Livet er verdens farligste sygdom...
100 % dødelig udgang.
Hilsen
-levi
11 år siden