Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Det giver et sus igennem forsamlingen da hun træder ind i kirken. Hun tørre tårene bort, retter ryggen og bliver den stærke enke. Præsten taler om sorgen, musikken spiller, de følger kisten ud af kirken, til kapellet, hvor hun lægger den røde rose på kisten og vender sig bort. Hun prøver at bevæge sig gennem myldret af mennesker, velkendte og ukendte, ansigterne flyder ud og hun kan ikke skelne det ene knus fra det andet før hun ender i en velkendt favn, her finder hun den tryghed hun har brug for. Hun giver slip og lader sorgen og tårene vinde.

Skriv kommentar

Besvarelsen En ven i sorgen er publiceret 21/08-2012 19:59 af sarah-pigen under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 21/08-2012 19:59
Besvarelsen er på 100 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Rasmus Delf (Eudaimoniac)
En smuk historie om en følelse mange af os har været en del af. Hvis vi ikke har mistet, har vi været en del af de ukendelige knus og gode tanker.
Som Drabble fungerer det super godt. Situationen sættes flot op med og bliver den stærke enke og derfra bæres vi længere og længere ind i hendes følelser.
En virkelig vellykket beskrivelse der i mine øjne bare sidder i skabet.
11 år siden
11 år siden
#2 levi
Tja! Denne kan jo opfattes tve-delt!
I forhold til tidligere kommentar; lurer jeg med en lettere snavset tankegang, på hvem der lagde skulder til tårerne...
- Om det er bevist, du har skrevet så den ku' misforståes, aner jeg af gode grunde ikke, men derfor alligevel:
Godt gået

Hilsen
-levi
11 år siden
11 år siden
#3 Tildeziegler
Gribende tekst.
11 år siden
11 år siden
#4 oestergaard85
Virkelig stærk og veludført besvarelse. Man bliver suget ind i din beskrivelse, og fornemmer ganske tydeligt det drama der har udspillet sig, eller som er under optrapning. Det er personligt og dybt menneskeligt, som et drama bør være.
Vh
11 år siden