Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Hun gik igennem skoven. Luften var endnu lun her sidst i september og duftene fra skoven fyldte hendes sanser. Der var noget betryggende over dem. De betød forhåbentlig en ny og bedre fremtid. Hun havde prøvet at række ud efter hjælp, men ingen kunne se hendes ensomhed. Udad til var hun den glade pige, men hendes inderste blev ædt op af en selvdestruktiv og psykotisk adfærd. Men nu skulle det være slut med djævelen som sad på hendes skuldre og bestemte. Pludselig mærkede hun et skarpt jag i hjertet og faldt på knæ. Synet blev sløret. Derefter blev alt sort....

Skriv kommentar

Besvarelsen Efterår er publiceret 28/08-2012 14:44 af Royalkingxx under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 28/08-2012 14:44
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Thomas V. Nielsen (Konkret)
Hej hej! : )

God beskrivelse af stemningen, men måske man kunne have brugt ordene et andet sted i teksten (100). F.eks. kunne jeg godt ha' brugt lidt flere informationer om HP's sindstilstand, da kniven i hjertet kommer lidt ud af den blå luft for mig. Hvis det altså er HP selv der begår selvmord? Det er meget uklart for mig. : )

Godt flow i teksten, og let at læse.

Mvh. Thomas
11 år siden
11 år siden
#2 Emma Kristine Eliasen (Tusenfryd)
Pas på med at slutte af med mange punktummer, indimellem kan et enkelt have en stærkere virkning. Og det tror jeg det ville have her. :)
Du er god til at beskrive; men hvad den egentlige handling er, er en smule uklar for mig. Du har et godt og fængende sprog.
11 år siden
11 år siden
#3 Royalkingxx
Tusind tak for jeres konstruktive feed-back på min første skrive øvelse herinde. Min mening med "Efterår" var lidt, at læseren selv skulle komme frem til hvad det var der skete og alt afhængig af hvem der læste det, ville betydningen blive forskellig fra læser til læser. Og jeg kan jo se at I har fået noget forskelligt ud af den, så missionen er lykkedes :o) Jeg selv har ment noget helt andet, men det er jo bare fedt.. Mht. til tegnsætningen, så er det helt rigtigt. Jeg kan blive meget, meget bedre til det. Kæmper en del med det, men øvelse gør mester.. Jeg vil straks kaste mig ud i en ny øvelse og se om det går bedre denne gang :o) Endnu en gang tak for risen/rosen..
11 år siden