Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Manden i den påtagede storm stirrer, de knitrende atmosfærer spændt ud mellem vores øjne på den kølige boulevard. Aldrig har jeg set så bestemt et menneske, skæbnelinjen i hans håndflade nærmest forstrukket til en klinge skabt i viljens ord, som vil ændre hans omverden. Bag de sorte dybder i frakken gemmer sig det stålbelagte menneske, dækket i integritet. Han er den store illusionist, fuldkommen i sit dunkle præg, og intet skal komme ham i vejen, ønsker det ikke at fejes elegant af gaden. Han er det persona, jeg ville frygte mest af alt, og ham sliber jeg horn med nu.

Skriv kommentar

Besvarelsen Stormfrakken er publiceret 10/09-2012 03:18 af Kasper Henriksen under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 10/09-2012 03:18
Besvarelsen er på 100 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Sara Cecilie Nielsen
Du har helt klart meget at sige og du benytter dig af et meget levende og bredt sprog. Det er en fordel... desværre bliver det ret svært at forstå hvad det er du siger :D

Men skide godt, glæder mig til at se mere
7 år siden
7 år siden
#2 Emma Kristine Eliasen (Tusenfryd)
Dit ordforråd indeholder helt klart intelligens og det er meget bredt. Dog, pas på med at overdrive det; et godt ordforråd og en god måde at udtrykke sig på, så det bliver poetisk og til et håndværk, men bruger man det for meget, kan meningen forsvinde en smule, fordi folk måske ikke helt kan finde meningen i teksten. Du skriver godt. :)
7 år siden
7 år siden
#3 Betty Marie (Betty2000)
Fed scene du ridser op, man bliver meget nysgerrig på din verden.
Forelskede mig lidt i følgende: "skæbnelinjen i hans håndflade nærmest forstrukket til en klinge skabt i viljens ord" - wauw.
7 år siden