Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Uden en tanke river jeg hovedet af ham. Ikke bogstaveligt talt, naturligvis. Jeg lægger min højre arm rundt om hans hals og presser den op under hagen, mens jeg tager fat om hans hoved med den venstre. Derefter brækker jeg nakken på ham. Det var ikke noget jeg planlagde, men nu er det sket. Ifølge regelsættet er det ikke forbudt at slå ihjel. Jeg løfter blikket og vender min opmærksomhed mod publikum for at modtage deres hyldest. Deres fascination af mig har jeg aldrig forstået. Men hvad nytte gør det at jeg forstår, når jeg aldrig bliver en af dem.

Skriv kommentar

Besvarelsen Kriger er publiceret 18/09-2012 00:43 af Mikkel B under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 2 - 18/09-2012 02:04
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 ECEC
En gladiator? Tja, sådan kunne en gladiator godt føle, fordi han er udset til at kæmpe og dø, men aldrig blive en del af publikummet. Nogle blev dog så populære, at de faktisk overlevede.
11 år siden