Før springet

Opgavebeskrivelse

Fortæl om situationen i flyveren, inden tre faldskærmsudspringere hopper ud gennem den åbne sidedør. Hvorfor er de i flyet? Hvordan er deres indbyrdes relationer? Det er helt op til dig selv om du vil gøre teksten humoristisk, spændende, dialogpræget og så videre.

Vi vidste hvad der skulle ske. Missionen frem for manden. Vi havde trænet til denne dag, i det der føltes som år. Vi kom alle tre fra forskellige dele af England. George kom fra Midsommer Valley, hans mor kunne lave de mest fantastiske Sheperds pies. Han kunne fortælle de sjoveste historier fra hans hjemby. Jack kom fra London. Han var indbegrebet af en byboer. Han havde syr på de nyeste gadgets og de nyeste trends. Jeg selv, Tom, kom fra Southampton. En middelstor havneby med verdens smukkeste kvinder. Lea var navnet på min smukke kvinde. Blid som en sommerbrise, søde blå øjne fulde af kærlighed og en krop så fin og spinkel som var hun af det fineste glas.
Jeg havde mødt George og Jack på den første del af uddannelsen som Special Air Service (S.A.S). Vi havde alle tre været mindre end de andre, og derfor været udsat for hån og ydmygelse. Alligevel havde vi haft det der skulle til, og vi havde været blandt de få som bestod uddannelsen.

Her stod vi så. Klar til at kaste os ud af en Herkules 5 km. over jorden. Vi ville blive droppet i midten af en krigszone. Der havde været meldinger om seriøs beskydning og de havde brug for forstærkning. Normalt ville vi have sendt flere end 3, men krigen var på sit højeste og mændene var få.
Georges øjne mødte mine, og han sendte mig et lille smil. Jeg nikkede tilbage, og sagde "hvis vi lander i vand, giver jeg en omgang!" Jack og George kiggede på mig og nikkede samtykkende. "Det er en aftale!" svarede Jack.
Det lettede den ellers så trykkede stemning. Ingen af os sagde noget, sad bare i vores egne tanker. Jeg bad en stille bøn til gud. Jeg bad for at se Lea igen. Loadmasteren gav os 2 minutter tegnet, hvilket ligner et peacetegn. Always look on the bright side of life. Jack rejste sig og gjorde sig klar. George var lige bag ham. Jeg lagde en hånd på hans skulder og kiggede ham lige i øjnene. Han nikkede tavst, han var klar til at springe. Vi var rolige, dette var vi trænet i. 1 minut. Rampen blev sænket, og lyden af blæst ramte os. Vi gik helt hen til kanten, bad en sidste bøn mens loadmasteren talte ned "5....4....3....2....1" Vi trådte ud i den blå luft samtidigt.

Skriv kommentar

Besvarelsen Missionen er publiceret 27/09-2012 21:55 af Amandusen under skriveøvelsen Før springet.
Version 1 - 27/09-2012 21:55
Besvarelsen er på 400 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Lars Bjerring (bjerring)
Flot person beskrivelse.. flot første del..

Den er lidt sjov og læse.. så hvis det var din mening har du ramt rigtigt..
Missionen virker ikke realistisk.. også ryger spændingen lidt..

De bliver kasted ned som forstærkning 3 mand? det virker ikke!
Jeg erindre ikke du beskriver hvor de skal kastes ned?
Så det med om de lander i vand.. virker forstyrende.. fordi jeg tænker "Hvor er det"
Når de kun er 3 ville jeg forvente de sprang i mørke.. men du skriver blå luft, så
må det være om dagen.. det virker lidt forvirrende..
6 år siden