Cliffhanger

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie der ender, som i de berømte gamle dage, med at hovedpersonen bliver sat i en ualmindelig knibe ved historiens afslutning. "Cliffhanger" er en betegnelse der bruges når en afslutning i fx et afsnit i en TV-serie eller en bog er åben og intens, og efterlader seeren/læseren med ønske om at læse fortsættelsen hurtigst muligt.

Jeg stod og skar gulerødderne i skiver. Nathan og en anden kvinde var til stede. Han begyndte at drille mig med en af gulerødderne. Den anden kvinde så til på afstand. Legen mellem Nathan og mig begyndte. Jeg prøvede at få fat i guleroden, men endte med at hænge på ryggen af ham.
Han faldt ned på en stol og jeg på gulvet. Jeg opdagede pludseligt at mine hænder holdte stramt om hans ene ben. Han satte sig på gulvet ved siden af mig og kiggede dybt ind i mine øjne. Han lænede sig frem mod mig. Jeg var ikke i tvivl om, hvad han ville. Han ville kysse mig og det var så tæt på at jeg gav efter. Jeg lagde en hånd på hans brystkasse og sagde, "Nej Nathan." Jeg rejste mig og gik udenfor, men lod døren stå lidt på klem, så jeg kunne høre deres samtale. Kvinden talte så stille, at jeg ikke kunne høre hendes ord, men Nathan store dybe stemme var tydelig. "Nej nu er hun endelig ved at tø op." Jeg kunne høre damens stemme lidt tydeligere nu. "Du burde kigge i hendes taske. Hun vogter jo over den som en høg", sagde kvinden bestemt. Jeg kom i tanke om at jeg havde efterladt tasken på bordet der inde.
Jeg kiggede ind af vinduet. Han så op, og vores blikke mødtes. Jeg løftede undskyldende hånden lidt kejtet imens jeg mimede, " Undskyld." Der gled et forfærdet udtryk over hans ansigt. Jeg gik baglæns, mens jeg så at han rejste sig op. Med hurtige skridt, gik han mod døren, men før han nåede der hen, lod jeg mig falde ned i den kolde, mørke og våde grav. Min sidste tanke inden jeg ramte vandet, galt Nathan. 'Vi vil ses igen. Det lover jeg dig, min elskede.'

Skriv kommentar

Besvarelsen Om bord er publiceret 02/10-2012 17:02 af Winnie Leth Buch (Miss-Leth) under skriveøvelsen Cliffhanger.
Version 2 - 10/06-2013 16:26
Besvarelsen er på 301 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Lars Bjerring (bjerring)
Flot.. Jeg blev overrasket da hun faldt.. og ikke lige det jeg ventede..
Det ireterede mig du skriver damen.. jeg ved ikke lige hvorfor. Måske are mig

Stakkels Nathan
7 år siden