Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

Sonnys verden går i stå, da hans far dør i en ulykke, og han ser passivt til mens andres liv stormer videre omkring ham. En aften opsøger en mystik kvinde ham, og da hun siger, at hun kan hjælpe ham og rækker hånden frem, tøver han ikke et øjeblik med at tage den. I samme sekund forsvinder han sporløst.
I Teromina vågner Ellessa fra lang tids dvale. Hun har ventet på dette øjeblik i århundrede, og hun kan mærke at det nærmer sig: tidspunktet, hvor hun endelig skal få sin hævn og sin længe ventede frihed, som Rådet i Riznio har frarøvet hende så længe.

"Forbandet Paradis" fører os til verden Teromina, der er skabt for længe siden af oldtidens troldmænd. Teromina var ment som pusterum og tilflugtssted, hvor alt kunne ånde fred. Desværre er tingene ikke længere, som de skal være.

Skriv kommentar

Besvarelsen Forbandet Paradis er publiceret 25/10-2012 23:24 af Simone Strandvad (SimoneJS) under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 25/10-2012 23:24
Besvarelsen er på 142 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Lise Jensen
Spændende. Den får jeg lyst til at læse.
Gad vide hvad der sker i Teromina? Man har gættet at Sonny bliver førsdt til dette land, sikkert for at hjælpe landet på rette fode igen. Det gør ikke spor. Det er dejligt med en fortælling der lokker os ind i en anden verden.
Lise
11 år siden
11 år siden
#2 Anonymous
Bestemt har jeg lyst til at læse mere - primært fordi du skriver at landet var ment som et "pusterum og tilflugtssted" for troldmænd, hvilket ikke gør det til en "hel" verden for sig selv. Spændende bog - ville gerne læse den ;)

God synopsis.
11 år siden