Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

Mit selvmord skulle være "rent". Mit liv skulle være renset for alle de spørgsmål og misforståelser, det end måtte have ført med sig. Jeg havde en naiv og utopisk tro på, at man ville finde mit liv interessant, og at jeg derfor ikke kunne tage herfra, uden at have fortalt min historie.

Det er en historie som trækker dig gennem det forstyrrede, forfængelige og usikre hoved på en halvvoksen mand, som ikke blev ældre end tyve. En historie som vil drage dig igennem et komplekst persongalleri med familie, venner og kærester. En historie som vil sætte ord på de følelser, der er så stærke at man ikke er i stand til at kapere dem, og derfor må gøre en ende på dem.

Det rene selvmord er min afsked med de mennesker, der på hver sin måde har betydet noget for mig på godt og ondt.

Skriv kommentar

Besvarelsen Det rene selvmord er publiceret 05/11-2012 17:06 af MathiasStougaard under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 05/11-2012 17:06
Besvarelsen er på 145 ord og lix-tallet er 37.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Fuchsia
Her ville jeg uden tvivl blive lokket til et køb. Den lyder spændende, og som noget jeg sagtens kunne se mig selv sidde med. Rigtig god bagside, der fanger sådan en som mig :)
11 år siden
11 år siden
#2 Maxx
Jeg vil utroligt gerne læse den her. Persongalleri lokker. Og så er slutningen oplagt, her er der mulighed for at overraske og chokere! Potentiale.
Max
11 år siden
11 år siden
#3 Ace Burridge (Ace63)
Lyder super interressant...der er SÅ mange mulige veje her, at hvis du ikke skriver den..så gør jeg sgu LOL
11 år siden
11 år siden
#4 Winnie Leth Buch (Miss-Leth)
Interessant og skræmmende på samme tid.
Selvmord er ikke godt, uanset hvordan personens liv er eller har været.
Men det er da hel klart, at det er en bog der skal med hjem og læses i.
11 år siden