Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

"Ondskab hviler i alle sind, og blandt ensomhed, frustration og dårlig indflydelse findes dæmonerne" - side 54, linie 8.
Vi mennesker er flokdyr, og vi interagerer med hinanden på godt og ondt. Ondskab har altid været et fænomen opstået af menneskets intellektuelle samt ubegribelig griske og selviske sind. Schou's "Daimon" tager fat i nogle af de aspekter af ondskab der adskiller mennesker fra andre pattedyr, menneskets grader af ondsindethed samt deres indbyrdes forhold imellem, og hvordan dæmonerne i os overtager tanker og handlinger på trods af sjælens fromme engle...

Skriv kommentar

Besvarelsen Daimon er publiceret 12/12-2012 21:17 af Anne Sophie Schou (Fitte) under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 12/12-2012 21:17
Besvarelsen er på 90 ord og lix-tallet er 49.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Lars Bjerring (bjerring)
Som beskrivelse til en fagbog om ondskab og dæmoner
fungere den fint.
Jeg ville hive den ned fra hylden og bladre..

Der er en ting som jeg ikke bryder mig om " - side 54, linie 8.
Du skal beskrive i stedet for at vise..
6 år siden