Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Den var ikke til at tage fejl af, lyden altså. Jeg genkendte den lige med det samme. Lyden af løbende fodtrin, understøttet af et pustende åndedræt.

Jeg lagde mig fladt på maven, og rullede ind under busken. Det var nu det gjaldt, jeg måtte ikke blive opdaget. Hvis det skete, så var det slut.
Jeg lå helt stille, prøvede at falde i et med omgivelserne. Jeg gemte hovedet i armene, sådan at man ikke en gang kunne høre mit åndedrag.

Jeg kunne se fødderne, lige ud for mine øjne. Bare han ikke bukkede sig ned.

Gemmeleg er en intens leg.

Skriv kommentar

Besvarelsen Løbende fodtrin er publiceret 19/01-2013 21:50 af Sonja Larsen (Skrive-tante) under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 3 - 19/01-2013 23:22
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Søren Skogstad Nielsen (Grosvenor)
Hi Hi - fino - hvor er den elegant!
11 år siden
11 år siden
#2 Sonja Larsen (Skrive-tante)
Tusind tak for flinke kommentar.
11 år siden
11 år siden
#3 Ulla Hexibru (heksemutter)
Hej Skrive-tante
Hvor er det godt, med så få ord, først skaber du en krimi, og så vender du historien på en tallerken, og så er det pludselig en helt anden historie. Som læser spiller du mig et puds, giver mig en overraskelse, det kan jeg rigtig godt lide. Og så er det ovenikøbet morsomt Tak for ordene fra Ulla
11 år siden