Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

"Hun vidste, dette var sidste chance. Men hun nægtede at give ham den. Nathan tog endnu et skridt frem mod hende, og hun tog et tilsvarende skridt tilbage, så hendes ene hæl stak ud over kanten. Hun mærkede frygten i sit bryst, men vidste ikke, om det var afgrunden bagved eller manden foran, hun frygtede mest.
"Jeg springer," truede hun.
Manden tog endnu et skridt frem mod hende. Sindra lukkede øjnene. Og så sprang hun."

Da den fattige, forældreløse Sindra får en ring af sin bedstefar, har hun ikke den fjerneste anelse om, hvad hun roder sig ind i. Ringen - et legendarisk artefakt stjålet fra kongefamilien - er mål for flere af verdens farligste skattejægere. En af disse er den unge Nathan, der følger i sin fars fodspor i jagten på ringen, og med alle landets vagter på hans side får Sindra en udfordring for livet.

(Reél historie!)

Skriv kommentar

Besvarelsen Sankt Lucas' Ring er publiceret 02/03-2013 22:06 af Louise Vangsted (MangaAnimeLover) under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 02/03-2013 22:06
Besvarelsen er på 149 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Winnie Leth Buch (Miss-Leth)
Hold da op, det er da en historie jeg gerne ville læse.
11 år siden
11 år siden
#2 Peder Rosenkranz (pederilive)
Spændende teaser .... får lyst til mer'
Særligt tanken om at historien skulle være virkelig, går rent ind her :-)
11 år siden
11 år siden
#3 Louise Vangsted (MangaAnimeLover)
Nu kan jeg desværre ikke direkte besvare jeres kommentarer, så jeg lægger en ny i håb om, at I måske ser den engang :)

Først af alt, tusind tak for jeres varmende ord. Det glæder mig, at min første tekst på Fyldepennen (omend ganske kort) bliver taget godt imod ;)
- Og tak til alle de kommentarer, der nu end måtte komme i fremtiden!

Peder: Jeg regner med at smide noget af Sankt Lucas' Ring (historien) herind på siden. I så fald håber jeg, du er frisk på en lille læsetur. Og jeg håber, historien måtte leve op til de forventninger, min synopsis her nu har vækket ;D

Smil fra Louise
11 år siden
11 år siden
#4 Maria Bache Andersen
Hej

Har selv eksperimenteret med fantasy og er i gang med en igen. Bruger mest genren til at udnytte at have fuld kontrol med at opbygge et univers efter mig eget hoved. Den lille bid her lover godt! Skal vist lige holde øje med dig!

Maria
11 år siden
11 år siden
#5 Thomas Schumann (Schostar)
Det må man jo sige er en cliff hanger. Jeg får helt lyst til at læse mere :)
11 år siden