Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

"Pas på....!" skreg hun, mens bilen gled over i modsatte kørebane. Han havde mistet kontrollen i det glatte føre. Forsøget med at rette op mislykkedes. Den fortsatte nu sin autonome kurs i venstre vejbane.
I det samme kom en bus rundt i svinget, direkte imod dem. Hjernen stod stille. Han følte sig fanget i magtesløshedens vold. Bilen fortsatte sin glidende og utæmmede flugt. De stirrede paniske på bussens kølegitter, der spærrede forrudens udsyn. Der lød et bump, da bilen gled ned i grøften. I det samme øjeblik tordnede bussen forbi. Så fulgte lyden af splintret glas - men de var uskadte.

Skriv kommentar

Besvarelsen Slingrekurs er publiceret 08/04-2013 14:55 af Lejsy Storm under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 08/04-2013 14:55
Besvarelsen er på 101 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Dan Andersen (DalleValle1978)
Kanon god tekst, fængende og man ser billeder for sig om den kommende katastrofe. Der dog i sidste øjeblik, alligevel ender godt. :-)
7 år siden
7 år siden
#2 Lise Hougaard (heltinde)
Hej Lejsy Storm

Drama. Du beskriver hjælpeløsheden så fint, at jeg kan mærke den. Og så dobler du lige op på spændingen, før vi forløses i lettelse :)
Denne sætning er i grunden ikke nødvendig: 'Han havde mistet kontrollen i det glatte føre', for det fremgår af handlingen. Du kan måske i stedet 'vise' lidt sne - altså show fremfor tell, hvis det giver mening.

Tak for underholdende 100 ord.
Mvh. Lise
7 år siden