Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg hører spadestikket. Jeg hører jorden falde ovenpå kassen - Jeg kan intet stille op. Jeg vil råbe, skrige! Gøre noget som får mig ud af dette forbistrede hul, men intet virker. Hans ord kører om og om igen i mit hoved: "Nu skal du mærke hvordan det er, når man bliver lammet på hænder og fødder!". Jeg havde gjort ham noget - uden at vide hvad, var jeg nu låst inde i min egen skæbneskasse. Hvor længe ville der gå før jeg følte iltmangel? Hvornår ville jeg mon blive meldt savnet? Ville nogen vide jeg var her? Ville nogen savne mig?

Skriv kommentar

Besvarelsen Skæbneskassen er publiceret 20/04-2013 11:01 af Dianna Korshøj under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 20/04-2013 11:01
Besvarelsen er på 102 ord og lix-tallet er 16.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Sanne Schlægelberger Hansen (Sanne82)
Spændende!
Puha, bliver helt klaustrofobisk bare ved tanken, og det må vel være et tegn på at dine ord har fanget mig:-)
Godt og intens. Kan godt lide din start. Når først den er læst er man jo NØDT til at læse videre! Faktisk ville jeg getne læse mere endnu, det kan du jo overveje :-)

Sanne
7 år siden