Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Hans åndedræt forlod hans læber med et lille smil. Mine tanker eksploderede. Kanylen grinte af mig fra betongulvet, mens jeg fandt mig selv i ædru tilstand. Saltvand. Køkkenet. Køkkenbordet flød over da jeg stormede ind, og min evne til at skabe overblik var mangelfuld. Salt. Skuffe. Men hvilken skuffe? Ser det står frit fremme. Finder et glas. Rører en blanding sammen. Kanyle. Betongulv... kanyle, betongulv? Hvor er kanylen? Fuck!! Ned på alle fire i vildskab. Han ligger og smiler med fråde om munden. Der! Saltvand. Gummislange. Injektion. Efterfulgt af den absolutte stilhed. Jeg trækker vejret dybt. Han smiler stadigvæk. 112.

Skriv kommentar

Besvarelsen Brudstykker er publiceret 24/04-2013 16:54 af Sannie Freja Wistoft (SannieFreja) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 24/04-2013 16:54
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Mianna Hansen (Mianna)
Wau, den rammer virkelig hårdt, måtte læse den flere gange... Ville sikre mig, at jeg havde fået det hele med. Virkelig godt skrevet og godt emne til formålet! :) Det der foregår er kort og kontant, præcis som øvelsen i sig selv!
7 år siden
7 år siden
#2 Pernille T. Boldemann (Crystalbluefox)
Kort og kontant. Ligesom at udfordringen forlange.

En meget velskrevet kort drabble. Du formår at drive læseren med ind fra linie 1.

-Pernille
7 år siden