Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Lighteren gled ud af min hånd, der var fugtig af sved. Jeg fumlede efter den i mørket og nåede lige akkurat at gå i panik, før jeg fandt den i det høje græs. Min hånd rystede, og det tog mig fem forsøg, før jeg fik tændt den. Flammen var spæd i vinden, men snart ville den vokse.
Jeg vendte mig mod den livløse krop, der lå bleg i det svage lys. Øjnene var åbne og stirrede bebrejdende op på mig. Ingen tilgivelse var at finde. Det var for sent nu. Jeg smed lighteren og betragtede min menneskelighed gå i flammer.

Skriv kommentar

Besvarelsen Livets aske er publiceret 05/05-2013 12:15 af Pernille Lajer Sørensen (Verkiella) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 05/05-2013 12:15
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 a.k.a Højriis
Super flot løst!
Du formår på bare 100 ord at få sat en meget intens scene op. En kan kun gisne (og gyse) ved tanken om hvad der er sket før, og hvad der vil ske om lidt! Love it :D
7 år siden
7 år siden
#2 F-R-A
Kuldegysninger kravler langsomt op af mine arme - dine hundrede ord er skræmmende præcise og fascinerende gysende!
7 år siden
7 år siden
#3 Ditte Kunkel Klitmøller
Wow.. lækkert skrevet!!! Virkelig intens scene, der efterlader een gysende og undrende på samme tid. FEDT!
7 år siden