Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Som en storm, rullede han ind over mig. Stilheden før stormen blev brudt af et enormt tordenskæld og hans råb ramte mig som en hammer. Jeg sprang op og besvarede ham endnu mere aggressivt. Unævnelige ord blev skudt frem og tilbage mellem os. Han trådte frem mod mig, tårnede sig op over mig, men jeg veg ikke tilbage. Det havde aldrig ligget til mig.
Jeg så slaget før det kom. Han hævede hånden højt over mig og lod den, med alt kraft, tordne mod mig. Hans salg ramte mig direkte på siden af hoved og sendte mig i lukt gulvet.

Skriv kommentar

Besvarelsen Stormen er publiceret 07/05-2013 19:32 af Alberte D. Lauritzen under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 2 - 09/05-2013 19:10
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Alexandrina Schmidt (Alexandrina)
Hej Alberte!
Det er en god drabble-action. Meget følelsesladet og jeg kan godt lide, at man kan fornemme hovedpersonens natur kun fra de få 100 ord.
Enkelte rettelser:
"Jeg sprang op og besvaret ham" - "Jeg sprang op og besvarede ham." Du skriver sætningen i datid, hvor besvaret er formen for førnutid.
"trådet sig op over mig" - mener du ikke "tårnede sig op over mig"?
"sendte mig i direkte gulvet." - "sendte mig direkte i gulvet". Du bruger her ordet "direkte" to gange indenfor samme sætning. Sætningen kunne blive mere flydende med et synonym for direkte eller måske bare, hvis du slettede det helt? Men det er bare et forslag :)

Super god drabble :)
-Alexandrina
7 år siden
7 år siden
#2 Alberte D. Lauritzen
Hej Alexandrina
Super fedt med noget Feedback. Det kan man altid bruge. Jeg ved godt det med stavningen, det har altid været et problem for mig. Men nu du har porinteret det vil jeg da lige rette det. Og især tak på at skrive om mit brug at direkte to gange. Det vil jeg huske til en anden gang :)
7 år siden
7 år siden
#3 Astrid Harboe (bette o)
Hej,

Stavningen er allerede kommenteret på. Ellers er teksten ganske fin, men i mine øjne er der ikke rigtig nogen spænding, fordi du fortæller det hele! Med så få ord til rådighed bør der være mere mellem linjerne. Er ikke enig med Alexandrina, i at man fornemmer hovedpersonens natur - mener du direkte fortæller det, og gør det lidt kedeligt det hele... Lidt mere show og lidt mindre tell :)

/Astrid
7 år siden