Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

I morgen vil alt være glemt. Her i mørket husker vi dog. Vi husker det hele, alle detaljerne. Hendes idealistiske øjne og synkoperede bevægelser.

Nogle af os lod sig kort forføre af hendes kraft og visionære stil. Åh, den kraft og dynamik. Vi havde glemt den, indtil hun dukkede op.

Noget glemt, noget dybt gemt vækkedes i os. En svag smerte, en kløe der ikke var til at få bugt med. Var vi endt her før? Vi vidste det ikke...

Senere fjernede regnen de sidste spor.

Her i mørket filer vi nu vores tænder. I morgen vil alt være glemt.

Skriv kommentar

Besvarelsen I Mørket er publiceret 14/05-2013 12:07 af Poul H. A. Krogh (phook) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 5 - 15/05-2013 12:37
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 16.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Astrid Harboe (bette o)
Hej,

I mine øjne har du gjort netop hvad særligt denne skriveøvelse kræver: du leger med ordene. De er valgt. fordelt og brugt med omhu og det er (for en sprognørd) i sig selv spændende. Spændingen ligger nu også i teksten, som jeg mener opfylder kravet til fulde.

- Og: Tak for brugen af "synkoperede", det bruges for sjældent!

/Astrid
7 år siden
7 år siden
#2 ChrisEQ
Hej Phook

Jeg er ret imponeret over hvor mørk og dyster din tekst er, den sætter virkelig gang i nogle tanker, men det er som om at din datids bekrivelse fjerner meget af den action der må have været i det øjeblik hvor "hun" stadig var til stede (i live?).

Jeg får mere et billede af et hvaddetnuer der sidder og renser tænder og slår mave, mens det tænker tilbage, end en egentlig action packed situation.

Flot skrevet, klart sprog som sætter gang i en masse billeder, men jeg synes du rammer en smule forbi opgaven.

Kristian
7 år siden