Forbandede møgkælling

Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Hendes øjne blev mørkere og mørkere, jo strammere mit greb blev. Hun kæmpede imod. Den nøgne blege krop lyste nærmest i mørket. Hendes desperate forsøg på at sparke og vride sig fri, nyttede intet. Blodet pumpede rundt i kroppen på mig og hadet blev større og større. Forbandede møgkælling. Inde i stuen lå han. Blodet sank stadig ned i det ægte tæppe. Ikke en eneste gang rystede jeg på hænderne. Jeg kunne høre sirenerne længe før jeg indså hvad jeg stod med. Hun stoppede med at kæmpe imod, idet jeg let løsnede grebet. "Jeg kommer igen, mær", hvæsede jeg lavt.

Skriv kommentar

Besvarelsen Forbandede møgkælling er publiceret 14/05-2013 22:27 af Hjorthen under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 14/05-2013 22:27
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Alexandrina Schmidt (Alexandrina)
Hej!
Puha det var da godt nok en voldsomt ubehagelig hovedperson, som nok også er, hvad du har forsøgt at få læseren til at føle. I så fald har det virket og jeg må tage hatten af for din fremragende måde at skrive på og måden at give os en fornemmelse af angst, smerte og frygt på.
7 år siden