Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Slangen bliver sat fast på den pic-line jeg har siddende i armen. Sygeplejersken rækker ind over sengen, hun dufter af en blanding af medicin og sved, og åbner for posen. Jeg ser den røde væske løbe langsomt gennem slangen. Frygter det øjeblik det når min åre. Gør det ondt? Hvordan vil min krop reagere? Vil jeg vinde kampen? En isnende fornemmelse breder sig i min arm, jeg sukker dybt og lader den røde væske komme ind, en metallisk smag breder sig i min mund. Jeg kigger panisk på sygeplejersken, synker dybere ned i sengen opsat på ikke at forlade livet.

Skriv kommentar

Besvarelsen Første kemo er publiceret 16/05-2013 11:13 af nkzs under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 16/05-2013 11:13
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Alexandrina Schmidt (Alexandrina)
Hej!
Auch, det er et følsomt og frygteligt emne. Har hverken selv set, oplevet eller hørt om den egentlige behandling ved kemo, som ellers er en rimelig hyppig ting i dag. Men det lyder frygteligt og det kryber ind under huden på en, den oplevelse, du giver videre til os. Jeg kan også godt lide den måde du hele tiden beskriver angsten på og i det hele taget, at hovedpersonen bruger sine sanser. Det gør det endnu mere virkeligt :) Det er en god drabble :)

-Alexandrina
7 år siden
7 år siden
#2 Reuben Ebbets (Rebbets)
Spændende oplevelse at hive fat i. Overvejede det selv. Var syg med et non-hodgkins lymfom for et par år siden. Jeg genkender situationen, men må indrømme, at jeg ikke erindrer den så ubehagelig, som din. Var måske lidt mere afklaret med situationen. Overvejelserne genkender jeg til gengæld, for dem skal man tænke i den situation. Velskrevet og præcis.
7 år siden
7 år siden
#3 Reuben Ebbets (Rebbets)
(Og potentielt god bedring, hvis der er brug for det!)
7 år siden
7 år siden
#4 Astrid Sørensen (Maoraw)
Skræmmende, på en god måde. Det giver en virkelig intens (og lettere ubehagelig) følelse når man læser det, og det synes jeg er super fedt! Det er skrevet meget livligt og billedligt, og på trods af at jeg ikke selv har prøvet noget sammenligneligt, så kan man virkelig sætte sig ind i det :) godt skrevet
7 år siden
7 år siden
#5 Wilfred Nord (Hassus)
Rigtig interessant at blive indviet i så slående et øjeblik. Jeg føler næsten jeg kom for tæt på bare ved at læse det. God bedring til hvem end gennemgår denne procedure.
7 år siden