Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Hun trak presenningen tættere sammen om sig og prøvede at få styr på sit hurtige, hivende åndedræt. Hun kunne høre dem gå og rode i de andre containere, mens de råbte uforståeligt til hinanden. En gang imellem bankede et maskingevær metallisk mod en containervæg, når de masede sig frem mellem kasser og tønder. Døren ind til den, hun sad i, gik op. Hun holdt vejret. Deres støvler skrabede i sandet på gulvet. En kasse blev brækket op. "Hun kan være alle vegne," det var Kimmys stemme. Pludselig blev presenningen revet til side, og hun så lige op i Changs ansigt.

Skriv kommentar

Besvarelsen Flugt er publiceret 17/05-2013 12:34 af Emmy Nielsen (Emmy N) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 17/05-2013 12:34
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Alexandrina Schmidt (Alexandrina)
Hej Emmy N!
Hold da op, det var spændende og hjertet sad i halsen på mig hele tiden. :)
Super godt lavet!
-Alexandrina :)
7 år siden
7 år siden
#2 Reuben Ebbets (Rebbets)
God brug af in medias res, man fornemmer straks situationen. Kunne sagtens fungere som indledning til en længere fortælling. Valgene af navne undrer mig dog en smule, men der er sikkert en idé bag. Opsummering i ét ord:Spændende.
7 år siden
7 år siden
#3 Peter Iversen (skovtrolden11)
godt skrevet meget dramatisk og go fortælle stil .man har lyst til at t læse mere.
7 år siden