Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Man bliver smidt rundt med og tastet på og klappet sammen. Man kan tænke selv. Jeg husker meget godt og har et kamera, der kan se mennesker, der er også et vindue, hvor de kan se på forskellige ting på mig. Man kan lægge ting ind på mig, spille på mig, se video og surfe rundt på min browser, hvor man kan finde, hvad hjertet begærer. Jeg skal jo også lades op og støves af. Jeg holder jo længer, hvis man passer på mig. Jeg kan jo også bruges til at betale ting på nettet. Husk at behandle mig godt.

Skriv kommentar

Besvarelsen En ting er publiceret 17/05-2013 14:04 af duborg under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 17/05-2013 14:04
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Astrid Sørensen (Maoraw)
Det var lidt forvirrende, men jeg da jeg var halvvejs forstod jeg at "jeg" var en computer! Nu sidder jeg tilbage og tænker, om det nu VAR en computer, eller måske en tablet, telefon eller noget i den dur, og det er jo fedt! Hvis du læser den igennem og retter den tror jeg dog den kan blive endnu bedre :) En sød lille beskrivelse.
7 år siden
7 år siden
#2 Poul Brasch (Blækhuset)
Ja...det er godt med dig...og du overtager snart vores liv, hvis vi ikke passer på. Så du må finde dig i ikke at blive åbnet, så jeg også kan leve et liv i virkeligheden.
Sjov ting du har skrevet.
Vh. Poul
7 år siden