Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Vinden hev og sled i hendes tynde krop, som ville den forhindre hende i at gøre det. Natkjolen foldede sig hidsigt om hendes ben, mens den salte lugt af havet endelig brød igennem den sanseløse tåge i hendes sind. Duften af regn blandede sig med den salte lugt af havet, mens kolde dråber faldt tungt ned på hende og vaskede tvivlen væk. Hun blev tung i kroppen. Klar. Og med et smil trådte hun et skridt over kanten og lod sig falde viljeløst mod havets brusende bølger, der barmhjertigt tog imod hende og indesluttede hende i et uendeligt, tomt mørke.

Skriv kommentar

Besvarelsen Havets grusomme barmhjertighed er publiceret 17/05-2013 20:40 af Alexandrina Schmidt (Alexandrina) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 17/05-2013 20:40
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Reuben Ebbets (Rebbets)
Meget effektfuldt. Allerede i den anden linje havde jeg fornemmet scenariet og følte, at jeg stod der sammen med hende i mørket. Jeg kom til at tænke på en animeret film ved navn "Anastasia" hvori der er en scene meget tilsvarende til denne (dog uden hop) rent atmosfærisk. Noget kendskab til den? Den er god og bestemt et fint sted at hente inspiration fra. Der er i hvert fald action og stærke sanseindtryk i din drabble.
7 år siden
7 år siden
#2 Skrywer
Wow, det er virkelig en kraftfuld tekst du har skrevet her. Der er godt med action, og man bliver helt opslugt af ordene. En rigtig god drabble :)
7 år siden