Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

For en gangs skyld er hendes blik umuligt at tyde. Jeg kender det ellers så godt. Det har rystet hende, som jeg vidste det ville. Ryggen er mig vendt og blikket ud ad vinduet. En hånd dækker ansigtet og jeg ænser lyden af et snøft. Jeg har lyst til at gå tættere på og trøste hende, men denne gang er det ikke passende. Hendes lille, skrøbelige, elskelige krop skælver og hun behersker sig for at bevare fatningen - uden held. Vi kender ellers hinanden så godt.
Stilheden har varet for længe. Jeg vover spørgsmålet: "Hvad siger du?
Elsker du også mig?"

Skriv kommentar

Besvarelsen Det forkerte sæt øjne græder er publiceret 20/05-2013 15:09 af Reuben Ebbets (Rebbets) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 20/05-2013 15:09
Besvarelsen er på 101 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Alexandrina Schmidt (Alexandrina)
Hej!
Ej hold da op, det var følsomt! Kærlighed er også et emne der er uudtømmeligt om det så er med et lykkeligt eller ulykkeligt resultat.
Jeg ved ikke, hvad det lige præcis er der gør det, (måske anderledes ordstilling?), men det virker virkelig godt for den her tekst. Hvad jeg mener er sætninger som : "Ryggen er mig vendt". Det er en utraditionel måde at skrive på, men det giver et virkelig godt indtryk og giver teksten kant, synes jeg. Ved ikke om det er bevidst, men thumb's up for det ;)
Hvid den røde kuglepen absolut skal frem, så lagde jeg mærke til at du manglede et par kommaer her og der. Det er ikke noget stort, men i en tekst så kort er det bare meget lettere at lægge mærke til sådanne småfejl end ellers.
Ellers synes jeg den her drabble er rigtig god og velskrevet :)
7 år siden
7 år siden
#2 Søren Skogstad Nielsen (Grosvenor)
Det er smukt - Enig med Alexandrina - spændt på hvad der videre kommer fra din hånd !
7 år siden
7 år siden
#3 Emma Kristine Eliasen (Tusenfryd)
En meget tvetydig titel og et godt og fattet indhold. Du har formået at putte en ufattelig handling ind med meget få ord. Meget følelsesladet tekst, som indeholder en masse uudtalte ting. Du har et rigtig flot sprog og som der er blevet påpeget før; det er et godt twist med den omvendte ordstilling. Den er mere gammeldags. Det kan jeg godt lide.
7 år siden
7 år siden
#4 Hawer
WOW flot arbejde !
Denne drabble er velskrevet og direkte smuk.
Den rørte mig dybt.
Din titel er virkelig god, når man ser den, får man lyst til at undersøge den.
Det eneste ord jeg kan få over mine læber er ''SMUKT''
7 år siden