Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Dine fodspor i sandet, dybere og mere aggressive. Jeg kæmper for at holde dit tempo. Nu vælter raseriet ud af din mund. Målløs. Jeg er målløs. En jagende smerte under foden, en sten i skoen, jeg griber febrilsk ud efter din støtte. Mister balancen. Du står længere fremme. Mørk i ansigtet. En økse af giftige ord nedbryder mit kolde hjerte i din søgen efter et varmt stykke at knuse. Du stopper brat og jeg ser ind i dine øjne. Smerte? Hvorfra? Du løsriver blikket og forsvinder. Jeg begriber det ikke, men sandheden vil ramme mig. Den vil ramme mig hårdt.

Skriv kommentar

Besvarelsen Smerte? Hvorfra? er publiceret 27/05-2013 20:35 af foreigner91 under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 27/05-2013 20:35
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Ida Pedersen (Anita A)
Rigtig fin actionpræget tekst. Du er god til at beskrive vreden og raseriet. Man får lyst til at læse mere.
7 år siden
7 år siden
#2 hast
fodsporene indikere at vedkommende er bagved, skal han have støtte når stenen gør ondt må de være ved siden af hinanden , med det drama og den handling kan der ikke være et koldt hjerte , du beskriver både ensomhed og længsel under en verbal overhaling, handling og følelser , ellers godt gået, med venlig hilsen hast.
7 år siden