Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Dér sidder de, på den anden side af bordet. De venter. Jeg er næsten bange for, at de kan høre hvor hurtigt mit hjerte banker. Jeg klarer det ikke meget længere. "Er du sikker på, at det er alt, hvad du har at sige?" siger han anklagende. Jeg fryser. En dråbe glider ned over mit ansigt. Min tunge fastlåst. Jeg tripper, vipper med tæerne og scanner lokalet for udveje. Uret tikker. Flere sekunder går i stilhed, de venter stadig. Jeg kan måske komme ud gennem vinduet. De giver mig et bebrejdende blik. "Klokken er 14:05 og eksamen er nu slut."

Skriv kommentar

Besvarelsen Drabble-forsøg er publiceret 28/05-2013 21:55 af Lea Sandby under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 28/05-2013 21:55
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 19.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Jens-Jakob Kristiansen
Fedt og sikkert sprog, og ganske uventet slutning. Måske ikke så action-præget, men det kommer vel an på, hvordan man forestiller sig scenen før den sidste linje. Her bevæger jeg mig måske også ud i en genre-bestemmelse, som jeg ikke kan forsvare, så alt i alt: fedt.
6 år siden
6 år siden
#2 Lars Bjerring (bjerring)
Intens spænding, fin beskrivelse som også
kan passe ind mange andre steder end et eksamens ræs.
6 år siden