Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

"Livsbringerne kommer!" råbte Fregn og kastede sig ned på jorden. I det samme blev hans ven ramt af en orange stråle af lys, og Fregn kunne intet andet gøre end at se på, mens kød og hud dannede sig på hans vens bare knogler. Det var ikke mange sekunder før hans ven faldt om, halvt levende og uden sjæl. Fregn kiggede på sin egen, knoglede hånd, og knugede den i vrede. Med et løfte om hævn sprang han op og styrtede imod livsbringerne. Med en sort bue gennemborede han en livsbringer, før de tog hans sjæl og gav ham kød.

Skriv kommentar

Besvarelsen At fravriste nogen døden er publiceret 29/05-2013 00:35 af Jens-Jakob Kristiansen under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 29/05-2013 00:35
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Astrid Sørensen (Maoraw)
Ej hvor kreativt, i starten havde jeg ikke helt forstået at det var skeletter der blev bragt til livs, så måtte bruge adskillige minutter på at genlæse det for at se sammenhængen :P - super originalt, hvis du lavede en fortsættelse på historien/idéen ville jeg gerne læse videre :) og så er det fedt at du allerede i 1. udkast ikke har nogle iøjefaldende sproglige taste/skrivefejl!
7 år siden
7 år siden
#2 Lars Bjerring (bjerring)
Godt skrevet jeg levede mig ind idet..
Der var nærmest billeder på.

Den må du fortsætte!
7 år siden