Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Galden brændte i min hals, da jeg lænede mig forover og lukkede det hele ud. Piotrs hånlige grin skar i mine ører. Det eneste jeg kunne fokusere på var smerten der rev i hele min krop; alle min muskler, alle mine knogler. Det føltes som om han havde ødelagt alle mine nerveceller, så alting bare var et stort vanvid af smerte. Pistolen knaldede i den stille parkeringskælder og den nye, skarpe smerte i min fod vækkede mig, som at få en spand iskoldt vand i hovedet. Jeg troede ikke at det var fysisk muligt at have så utrolig, forbandet ondt.

Skriv kommentar

Besvarelsen Kælderen er publiceret 12/06-2013 15:19 af Anne Ryom (BogNørden) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 12/06-2013 15:19
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Lars Bjerring (bjerring)
God beskrivelse af en person som får tæsk og bliver pint.
Denne sætning synes jeg ikke virker rigtigt. Måske fordi jeg ikke forstår
meningen.
Galden brændte i min hals, da jeg lænede mig forover og lukkede det hele ud.

Pistol afsnittte er fantastisk godt beskrevet.
7 år siden
7 år siden
#2 Wilfred Nord (Hassus)
Jeg kan godt lide konceptet med at gå i dybden med den intense oplevelse af ekstrem smerte. Teksten lader til at være skrevet med ret stor indlevelse. Sætningen med pistolen havde jeg dog nok skrevet på lidt en anden måde: "...som fik jeg en spand iskoldt vand i hovedet" i stedet for "...som at få en spand iskoldt vand i hovedet". Interessant tekst ellers.
7 år siden